Ik vertel je mijn Australië reisplan!

Ik kan er niet meer omheen: ik ga naar Australië! Ik maakt het al eerder bekend in een blogpost, de introductie van mijn nieuwe YouTube-kanaal en ook op Instagram. Maar speciaal voor YouTube deel ik mijn reisplan met je. Waarom Australië? Waar ga ik heen? Kom ik ooit nog terug? Dat vertel ik in deze video.

Waarom wil ik naar Australië?

Mijn moeder is dertig jaar geleden vijf weken wezen backpacken in Australië, mijn oma is er in 2002 nog geweest en vanaf mijn zestiende wil ik al erg graag. Toen mijn oma terugkwam van Australië, bracht ze als souvenir een poster van de Sydney skyline mee. Die hangt op een prachtige plek in haar woonkamer. Wat betekent dat ik al zo’n twintig jaar naar de skyline van Sydney kan kijken en alleen maar kan dromen over The Opera House en Harbour Bridge: ooit sta ik daar ook. Op mijn zestiende begon ik meer vragen te stellen en besloot ik dat ik de derde generatie wil zijn in Australië. Dat moment is nu aangebroken. Lees meer in de aankondigingsblog of beluister aflevering 5 van mijn podcast Ondernemend Onderweg

Mijn reisplan van Australië: wat wel én niet meer doorgaat

Binnen mijn reis bezoek ik vijf steden en eentje bezoek ik zelfs een tweede keer. Ik start én eindig namelijk in Sydney. Dit heb ik vooral gedaan vanwege de vliegtickets. Het was namelijk veel goedkoper om een retourticket te boeken dan enkeltjes. Maar dat niet alleen. Naast Cairns, Townsville, Airlie Beach / Whitsundays en Brisbane kijk ik er naar uit om langer in Sydney door te brengen. Zo kan ik nog even chillen als local en bijkomen van 3,5 weken backpacken. 

Wat gaat uit mijn reisplan: Perth. In de video vertel ik het nog wel, maar eind juli moest ik de keuze maken om Perth uit mijn planning te halen. Daarom spendeer ik straks minimaal drie dagen in Brisbane in plaats van één dag en meer aan het eind in Sydney.

Mijn toekomstige content gaat over: reizen

Het is je misschien wel duidelijk geworden dat ik de laatste tijd meer plaats over reizen en dat in de toekomst nog meer ga doen. Dat is omdat ik zoveel mogelijk van Australië wil documenteren en wil ontdekken wat ik wil in het leven. Daarbij hoort ook de content, want die voorbereiding vind ik geweldig. Dus de komende tijd kun je veel meer content verwachten dat over reizen en locatie-onafhankelijk werken gaat. 

Bekijk hieronder hoe mijn reisplan er écht uitziet en wat mijn plannen zijn:

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal. 

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: