Video | Alles over mijn boek ‘Jo’

Video | Alles over mijn boek ‘Jo’

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

We hebben drie jaar lang aan een heel speciaal boek gewerkt. Recentelijk was het boek alweer zeven maanden uit en dat wilde ik graag vieren middels een video, waarin ik je alles vertelde over het hele schrijfproces. Hoe we het idee kregen voor oma’s biografie is je misschien wel duidelijk, maar we hebben zoveel ondernomen om het waar te maken. En dat is wat ik je in deze video vertel. Met een paar tranen, want wat is dit een passieproject geweest.

Laatst verscheen ook mijn reactie op het behalen van de shortlist van The Indie Awards. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Alles over mijn boek ‘Jo”

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: