Video | Deze 5 musea wil ik bezoeken als het weer mag!

Video | Deze 5 musea wil ik bezoeken als het weer mag!

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Ik kijk er stiekem heel erg naar uit dat de musea weer opengaat. Ik ben toe aan een dosis inspiratie om te schrijven, of mezelf even te verliezen in andermans hoofd, want dat is kunst. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van de vijf museums die ik graag zou willen bezoeken als alles weer opent.

Laatst verscheen ook de video ‘Elk begin is lastig – Wat is imposter syndroom?’. Heb je die al gezien?

Bekijk hieronder de video ‘Deze vijf musea wil ik bezoeken’

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Zelf zit ik nog te denken aan het delen van mijn plannen wanneer de lockdown over is, welke musea ik graag wil bezoeken, maar ik hoor dus heel graag wat jij graag zou willen zien!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: