Van 10 naar 1

Van 10 naar 1

Toen ik voor het eerst Irene haar blog tussenmarsenjupiter tegenkwam, bleef ik maar doorscrollen. Er stonden zoveel leuke blogposts op. Zo kwam ik ook Van 10 naar 1 voorbij en ik vond de tag zo leuk, dat ik besloot hem over te nemen. Dus hier mijn Van 10 naar 1!

10 Dingen over mezelf

Ik schrijf mijn eigen boeken • Ik maak YouTube-filmpjes • Heb een tussenjaar gehad • Is soms liever lui dan moe • Ik wil het liefst iedere dag bij mijn oma langs • Ik haal mijn inspiratie van Pinterest en YouTube vandaan • Mijn guilty pleasure is Discovery Channel • Ik neus veel te weinig in boekwinkels en wil dat vaker doen • Ik loop met veel te veel ideetjes rond in mijn hoofd • Ik hou net zo veel van warmte/warm weer als onweer buiten (maar niet die kou)

9 Dingen die ik leuk vind

Natuur • Spelletjes met oma • Fruitplukken • Wikipedia • Ronddwalen op Pinterest • Spelen met fotografie en film • LUSH • Mensen die net als mij creatief zijn • Reizen

8 Dingen die ik niet leuk vind

 Witte bonen in tomatensaus • Langzaam internet • Een lege pen • Autorijden • Het Instagram algoritme • Altijd maar hetzelfde ontbijt • Facebook • Mensen die (nog steeds) denken dat ze beter zijn dan jou

7 Plekken waar ik graag ben

Bij mijn oma • Ergens onder een deken • Bij natuur in de buurt • In de trein • Bij de Kerkring bij ons in het dorp vanwege de kerk • In een eettentje met mijn schrift • Zittend voor de kachel

6 Manieren om mijn hart te winnen

Niets geven om mijn fantasierijke gedachten • Met me willen reizen • Weten welke boeken ik leuk vind • Net zo hard willen mee blèren op muziek • Niets geven om mijn gekke vijf minuten • Weten dat je me niet moet storen tijdens een schrijfsessie 😉

5 Plaatsen waar ik nog heen wil

New York • Australië • Canada • Parijs • Egypte

4 Dingen waar ik niet zonder kan

Boeken • Mijn notitieboekje • Oma’s warmte • Mijn camera of telefoon

3 Lievelingsliedjes van dit moment in willekeurige volgorde

‘Like to be you’ van Shawn Mendes en Julia Michaels • ‘Youngblood’ van 5SOS • ‘Meet me on the battlefield’ van SVRCINA

2 Wensen

Ooit hèt baantje voor mij vinden • Minimaal één boek uitbrengen

1 Laatste woord

‘If not now, when?’

Liefs,
Femke

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
0
Deel:

5 Reacties

 1. 5 juli 2018 / 21:31

  Heel leuk om te lezen en je zo wat beter te leren kennen. Ook fijn om te horen dat je zo’n goede band hebt met je oma, dat is iets om te koesteren!

  • Femke
   Auteur
   6 juli 2018 / 12:27

   Ik geniet zo van dat oude vrouwtje, dan ga ik gewoon naar oma om te lezen en soms val ik in haar stoel in slaap hihi

 2. 6 juli 2018 / 12:13

  Super leuk en interessant om te lezen! Ik wist niet dat je een youtube kanaal hebt, ik ga meteen kijken haha 🙂

  • Femke
   Auteur
   6 juli 2018 / 12:26

   Ah wat lief! Jaa al een paar jaar, vijf denk ik zomaar? ?

 3. 6 juli 2018 / 16:12

  <3
  Leuk om te lezen! Wist ook niet dat je een Youtubekanaal had! Ga ik thuis ook eens bekijken ^^ en supertof dat je zelf boeken schrijft! Lijkt me leuk maar ik zou nooit weten hoe ik daar in godsnaam aan zou moeten beginnen :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: