Samenwerken voor social media

✨ Social media is jouw gratis spotlight ✨

Tijdens mijn opleiding Crossmediale Communicatie kreeg mijn liefde voor social media een boost. Na meer dan zes jaar gebruik te maken van Instagram ken ik de struggle van het posten om te posten maar al te goed. Kwaliteit komt altijd boven kwaliteit, en daar wil ik je mee helpen. Ik ondersteun je op de door jou gewenste manier: of je nu het volledige beheer uit handen wilt geven of behoefte hebt aan een creatieve meedenker.

 

Content creatie

Goede content op je kanalen is een échte must. Ik help je graag bij het creërproces. Denk aan een beeldbank of paginateksten. 

Brainstormsessie

Heb je behoefte aan een creatieve meedenker? Tijdens een brainstormsessie bekijk ik je kanalen en geef ik je tips voor een opfrisbeurt. 

Strategie

Wie, wat, waar, wanneer en hoe – daar kan ik je bij helpen zodat jij weet hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. 

Ik kan je op verschillende manieren helpen om jouw social media te optimaliseren. Hieronder geef ik drie opties, maar het ook zeker mogelijk om deze te combineren, of nog beter: out of the box the denken. Iedereen heeft een unieke aanpak en samen kunnen we tot het beste plan komen. Daarom wil ik u adviseren om een persoonlijk samengesteld pakket te overwegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen iets moois kunnen maken. 

Wil je meer weten over de content die ik maak? Kijk dan eens op mijn Instagram account, mijn blog of mijn portfolio

%d bloggers liken dit: