Samenwerken voor social media

✨ Social media is jouw gratis spotlight ✨

Tijdens mijn opleiding Crossmediale Communicatie kreeg mijn liefde voor social media een boost. Ik wist niet meer hoe ik men kon blijven verrassen met mijn content, maar nu weer wel, door kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen. Of je het uit handen wilt geven of behoefte hebt aan een creatieve meedenker – ik ondersteun je op jouw gewenste manier. 
Waarom social media jouw gratis spotlight is? Omdat het makkelijk en snel inzetbaar is voor de promotie van jouw bedrijf of product. Met zes jaar ervaring op social media en mijn achtergrond als afgestudeerde communicatiespecialist ben ik altijd op de hoogte van de nieuwe ins en outs van de platformen. En dat werkt in jouw voordeel als we samen content gaan maken. 

Content creatie

Goede content op je kanalen is een échte must. Ben je op zoek naar nieuwe teksten, wil je je beeldbank aanvullen of alles combineren? Ik help je graag bij het creërproces. 

Werkwijze: Ik kom eens langs in de zaak of we drinken een kopje thee op locatie om kennis te maken. Het is belangrijk om te weten wat jij van mij verwacht, maar ook voor jou om te weten waar ik je mee kan ondersteunen. Daarna stel ik een plan van aanpak en offerte op en schudden we elkaar digitaal de hand! 

Brainstormsessie

Heb je behoefte aan een creatieve meedenker? Het is altijd fijn om de mening van een ander te horen, vooral om te meten of je boodschap ovekromt.

Werkwijze: Na een digitale kennismaking bekijk en analyseer ik de gewenste kanalen en deel ik welke dingen je anders zou kunnen aanpakken en nog meer leuke tips. Wil je meer kanalen laten checken, zet dat dan even in je mail. Je ontvangt de analyse vervolgens via e-mail, uiterlijk vier weken na je aankoop. 

Strategie

Wie, wat, waar, wanneer en hoe – ik kan je helpen zodat jij weet hoe je je doelgroep het beste kunt bereiken. Wil je deze dienst combineren met één van de anderen? Geen probleem!

Werkwijze: Laten we beginnen met een (digitaal) kopje koffie om kennis te maken. Het is essentieel om te weten wat jouw drijfveer is maar ook wat de missie van je bedrijf is. Op deze manier kan ik je de beste handvatten geven. Binnen vier weken ontvang je een gepersonaliseerde strategie en kan je aan de slag met de creatie! 

Ik kan je op verschillende manieren helpen om jouw social media te optimaliseren. Hierboven geef ik drie opties, maar het ook zeker mogelijk om deze te combineren, of nog beter: out of the box the denken. Iedereen heeft een unieke aanpak en samen kunnen we tot het beste plan komen. Daarom wil ik je adviseren om een persoonlijk samengesteld pakket te overwegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we er samen iets moois van kunnen maken. 

Wil je meer weten over de content die ik maak? Kijk dan eens op mijn Instagram, mijn blog of mijn portfolio.
%d bloggers liken dit: