Samenwerken voor fotografie & film

Ben je toe aan nieuwe foto’s voor je website of heb je een nieuw product op de markt gebracht dat gefotografeerd moet worden? Of staat er een evenement op de planning en zoek je nog een fotograaf of iemand die kan filmen?

Niets is fijner om deze mooie momenten om te zetten in beelden, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik help je graag om dit vast te leggen.

Ik hanteer de volgende pakketten als leidraad, maar mocht je een heel ander tof idee hebben zoals events; laat het me weten! Daar sta ik zeker voor open.

Portret

Een krachtig portret is net zo belangrijk voor je brand als je missie.

60 minuten shooten
Een outfit mogelijk
min. 15 foto’s

€150

Ondernemer

Samen gaan we aan de slag met een nieuwe beeldbank voor je bedrijf.

2 tot 2,5 uur shooten
Meerdere outfits mogelijk
50 foto’s

€300

Videografie

Altijd al een aftermovie willen hebben van je boeklancering? Look no further!

Aanwezig voor minimaal twee uur (exclusief één uur nabewerken) voor montage tussen 2 en 5 minuten.

€55 per uur

Voorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.
  • Ik reis met het openbaar vervoer vanuit Goeree-Overflakkee

Voorbeelden

  • In samenwerking met Uitgeverij Moon maakte ik een recensievideo voor het boek De Zwendelprins van Rima Orie.
  • Voor Laura Diane’s boeklancering van Als de nacht eindigt maakte ik een aftermovie.
  • Voor de eerste live editie van The Indie Awards maakte ik ook een aftermovie
"Femke heeft mij vastgelegd tijdens een portretfotoshoot! Ik ben onwijs blij met het resultaat. Femke communiceert heel duidelijk over wat ze van jou verwacht en wat je van haar kan verwachten. Met haar hulp voel je je op je gemak voor de camera en dat resulteert in hele toffe kiekjes. Ik ben Femke ongelooflijk dankbaar. Ze heeft overigens niet alleen mij geweldig op de foto gezet, maar ook hele professionele product foto's van mijn boek gemaakt. Femke, ik ben je eeuwig dankbaar en kijk uit naar meer samenwerkingen!"
"Femke heeft ons geholpen met het maken van videos en foto’s tijdens een event (The Indie Awards). Ze deed dit op professionele wijze. De communicatie liep van begin tot eind goed en we waren erg blij met de kwaliteit van haar werk. We hadden geen deadlines afgesproken, maar kregen meteen de volgende dag de rauwe bestanden binnen en een week later was de compilatie al klaar. Erg fijn!"

Mijn foto's verschenen op

Nikki Pommer ging met 3FM in gesprek over haar burn-out voor #OpenUp week – een initiatief om psychische kwetsbaarheid en mentale gezondheid onder jongeren bespreekbaar te maken.

%d bloggers liken dit: