Recensie: Indie – Nikki Pommer

Recensie: Indie – Nikki Pommer

Altijd al je eigen boek willen schrijven én deze ook zelf uitgeven? Hoe gaaf! Oh, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dat snap ik ook heel goed. De schrijftips worden je om de oren gegooid en je wilt het liefst alles zelfs doen. Ik weet dé oplossing: Nikki Pommers nieuwe e-book Indie. De guide voor het uitgeven in eigen beheer.

Indie geeft hét stappenplan voor selfpublishing

Een boek schrijven is een groot proces, er komt een hoop bij kijken. Het verhaal moet een kop en een staart hebben, maar ook uitgeven in eigen beheer heeft een begin – en stiekem eindigt het nergens. Je bent namelijk altijd met je boek bezig en dat is leuk. Dat is wat het hele proces zo creatief maakt. Toen ik Indie las, voelde ik de schrijfkriebels weer omhoogkomen. Je krijgt zin om de teugels zelf te grijpen en alles zelf uit te vogelen. Het is veel werk, begrijp me niet verkeerd, maar in Indie staat een fijn stappenplan met goede handvatten om je op weg te helpen.

Expert panel

Nikki heeft het grootste deel van Indie natuurlijk zelf geschreven, maar ze heeft ook zeven experts uitgenodigd om jou als lezer nóg meer inzichten in het uitgeefproces te geven. In het panel komen zeven inspirerende dames voorbij die je allemaal tips geven op hun eigen vakgebied. Zo vertelde Tamara over corrigeren, Sanne over haar vier Indie-boeken en zelf gaf ik tips over personal branding. Wie alle andere dames zijn, verklap ik niet. Daarvoor moet je het boek bestellen!

Ik ben fan van Nikki (en haar boeken, haha), meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen. Dus ben je van plan je boek in eigen beheer uit te geven? Dan kan dit e-book niet uit je verzameling missen. 

En wil je meer van Nikki lezen? Haar boek ‘De wijze lessen van een twintiger’ is ook een aanrader! Deze gaat over een burn-out en hoe Nikki daarmee omging en hoe ze deze periode inzette om de betere versie van zichzelf te zijn.

Cijfer: 10
Sterren: 5

Liefs,
Femke

PS. Wil je meer recensies lezen? Dat kan! Je vind ze allemaal terug in de categorie boeken.

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: