Quarterly Goals – Het eerste kwartaal

Quarterly Goals – Het eerste kwartaal

Allereerst een hartstikke fijn nieuw jaar! Ik ben klaar om van 2017 net zo’n spetterend jaar te maken als 2016, hopelijk jij ook! Om meer van dit jaar te maken ga ik werken met Quarterly Goals – doelen die ik aan mijzelf stel per kwartaal. Dit is één van mijn favoriete series van YouTube video’s en nu is het aan mij ook dit jaar ook mee te doen. Kijk je mee naar mijn doelen?

LIFE

  • Investeer meer in mijzelf in 2017
  • Leer iets nieuws
  • Schrijf mijzelf in voor een nieuwe opleiding (oei, spannend!)
  • Streep iets van de bucketlist af

WRITING

  • Maak ‘Achter Hemel en Aarde’ af (want ja, Femke heeft soms schrijfafwijkend gedrag…)
  • Begin een nieuw project
  • Lees twee Nederlandse boeken
  • Begin de bewerkfase in AHEA

Maar wat zijn doelen zonder stappen? Eind november leerde ik de app Meistertask kennen, hierin zal ik ook de stappen bijhouden om deze doelen te kunnen behalen. Nu deel ik deze nog niet, dat zal ik pas doen als dit kwartaal om is en ik het doel behaald heb.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat gaat er in het eerste kwartaal van 2017 gebeuren?

De tweede toetsweek van mijn examenjaar begint eind januari, waarin ik minimaal twee eindexamens zal afleggen. Gelukkig zijn deze voor het vak Nederlands en heb ik hier enorm veel zin in. In februari begin ik met mijn laatste stageperiode, ook hier heb ik veel zin in. Het is bekend terrein voor me, ik ken er nog een handjevol mensen en dat is altijd fijn, en het is dichtbij. Oja! Ook ga ik naar de Harry Potter expositie in Utrecht met mijn nicht Nanda. Dit wordt geweldig, toen ik het zag wilde ik er gelijk heen en ik zal die dag zeker gaan vloggen. In maart is mijn zusje Anne jarig! Verder is de maand maart in mijn agenda nog best leeg, maar dat betekend niet dat er niets leuks aan komt. De video’s die ik voor deze maanden gepland heb worden erg leuk, ik heb er nu al zin in om deze te gaan filmen!

Ook komen er enkele veranderingen aan. Bijvoorbeeld mijn blognaam, deze veranderde ik vorig jaar november! Ik ben nog druk opzoek naar een nieuwe layout, de planningen van uploaddagen zullen veranderen. Ik heb gewoon het roer omgegooid van mijn blog en ik vind het super leuk!

Naast deze kwartaaldoelen zal ik ook nog gewoon maandelijkse doelen aan mijzelf stellen. Deze zullen deels te maken hebben met de stappen van de grote doelen, maar die van januari bijvoorbeeld staat hier buiten van. Wekelijkse doelen stel ik nooit aan mijzelf, wel werk ik een paar dagen in de week met een to-do lijstje. Dit is super motiverend om te doen!

Laat 2017 maar komen! Ik ben er klaar voor!

Liefs,
Femke

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: