Fotoportret: Sanne

Fotoportret: Sanne

Mijn lieve nichtje Sanne is vandaag twee jaar! Ze zal dit dan niet lezen, maar ik ben wel echt blij dat ze geboren is. Als ze me ziet roept ze al blij mijn naam en dan smelt ik echt. Ik mocht laatst foto’s van haar maken, en van haar knappe baby broertje en ouders als cadeautje voor Sanne’s oma (mijn tante) en dat fotomoment wil ik vandaag met jullie delen. Om haar verjaardag te vieren!

Ik was natuurlijk niet bij Sanne’s geboorte, maar ik was net klaar met werken toen ik het berichtje kreeg met een schattige babyfoto. Ik stond te springen op de werkvloer en sindsdien ben ik niet meer bij haar weg te slaan. Soms wil ik haar gewoon knuffelen en niet meer loslaten. Wat een lekkerding én draak is dat meisje toch!

En een fotomodel, dat is Sanne ook. Spontane foto’s zijn moeilijk om te maken want zodra ze een fototoestel of telefoon ziet, dan gaat ze stilstaan en poseert ze voor de foto!

Funfact, veel foto’s van Sanne die mijn oma (haar overgrootmoeder, omie) heeft gekregen zijn degene die ik gemaakt heb! De eerste babyfoto voor in het lijstje boven de stoel, haar eerste foto met mijn oma, haar omie, een babyfoto die uiteindelijk het kaartje werd voor haar eerste verjaardag, en nu dus ook weer foto’s geprint op staal die aan Sanne’s oma zijn gegeven. Hoe gaaf?!

Pfoe, lieve Sanne is echt een draakje, haha. 

De foto’s van Sanne hebben ook nog voor iets anders gezorgd. Ik merkte dat ik het fotograferen zo leuk vond, dat ik er een zomervakantie project van heb gemaakt. Het liet het balletje van alle portretfoto’s dus rollen! Ik heb al heel wat toffe meiden voor de camera gehad. 

Benieuwd naar meer foto’s? Je kunt ze allemaal op mijn portfoliopagina terugvinden, maar binnenkort verschijnen nog meer portretblogs!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: