Linda Werdmüller von Elg

Als je aan mij vraagt wie Linda is, dan staat het woord warm voorop. Ze is zo’n warme, gezellige vrouw. Dat niet alleen. Ze is super stijlvol, grappig, weet wat ze wil maar realiseert zich ook waar ze vandaan komt en dat is haar drijfveer. Dat alles kwam allemaal terug in haar kledingkeuzes. Ik mocht haar interessante manier van stijlen in een fotoserie met vijf outfits. Ze legde ze een voor een uit en wat het juist zo speciaal maakte. En de foto’s? Die zijn gewoon bij haar in de straat gemaakt. Hartstikke simpel en toch supertof. 

Linda werkt sinds kort ook zelf als zelfstandige ondernemer! ‘Stralen vanbinnen en buiten’ is haar missie en dat zet ze om in coaching en stijling. Hoe gaaf is die combinatie? Linda weet waar ze het over heeft, want ze heeft zelf ook een lange weg aan ontwikkeling achter de rug – en nog steeds, want je ontwikkeling en groei is nooit voldaan. 

Linda’s enthousiasme was tijdens de shoot heel aanstekelijk. De middag vloog voorbij en ik had meer dan 300 foto’s om uit te zoeken. Bedankt voor je enthousiasme en warm welkom, Linda!

Ik ga natuurlijk niet alle outfits laten zien, ook al schoten we er nog veel meer, want dat is aan Linda! Maar wauw, wat heeft die vrouw een stijl! 

Vergeet Linda niet op te zoeken op Instagram voor haar diensten, ze vlogt af en toe in haar eigen stories @linda.wve en maakt af en toe een appearance in die van Nikki! Inmiddels is Linda ook een stuk actiever in haar Instagram Stories en dat is super leuk om te zien. Het is leuk als we elkaar allemaal op deze manier kunnen supporten en iedereen inziet wat voor parel hij of zij is!

Liefs,
Femke

Wil je de foto’s groter zien? Ik schreef er een blogpost over: Linda – Portretfotoshoot