Bruiloft Johan & Nanda

In oktober was het eindelijk zo ver: de bruiloft van mijn neef Johan en zijn vrouw Nanda. Van de zomer had ik al gezinsfoto’s gemaakt en vlak daarna belde Nanda me op met een geweldige vraag: of ik op hun bruiloft ook de foto’s zou willen maken. Ik zei volmondig ja: zonder ervaring, zonder een idee wat een bruidsshoot inhield. Maar ik ging toch het avontuur aan. 

Er was een planning voor de hele dag, maar ik zat om 7.15 uur al klaar, was bij de familie om 8.00 uur en stapte ’s nachts om 1.00 uur pas weer de auto uit toen ik thuiskwam. Het was een lange dag, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik heb de bruiloft op twee manieren mogen meemaken: als fotograaf én familielid, en dat was geweldig.

Of ik ooit nog een keer een bruiloft wil fotograferen? Ik denk het wel, maar voorlopig nog niet. Laat mij eerst maar op het gemakje doorgaan met experimenteren en het beter leren kennen van mijn camera en Lightroom. Laat ik eerst maar mijn portfolio uitbreiden met portretten in plaats van weer een sprong in het diepe. Maar ik sta er zeker voor open!