Ondernemend Onderweg Podcast

Beluister de 'Ondernemend Onderweg' Podcast

Ik start met een nieuw avontuur: mijn eigen podcast. ‘Ondernemend Onderweg’ spookt al sinds begin februari 2022 in mijn hoofd en ik kan niet wachten om in juni 2022 de eerste afleveringen met je te delen. 

Waar gaat de ‘Ondernemend Onderweg’ Podcast over?

Dé podcast voor studenten die na hun studie willen ondernemen of freelancen. Femke Meijboom, auteur en ondernemer, vertelt in deze podcast haar ondernemersverhaal en geleerde lessen en neemt je mee tijdens haar reis naar locatie onafhankelijk werken.

Hieronder vind je een aantal van mijn podcasts die je gratis kunt beluisteren. Veel luisterplezier!

Abonneren op 'Ondernemend Onderweg Podcast' Updates

Zodra een nieuwe aflevering van de 'Ondernemend Onderweg Podcast' verschijnt, ontvang je hem direct in je inbox. Inclusief links naar platformen om te luisteren, een korte introductie en een mini behind the scenes. Spreek ik je snel?

Ondernemend Onderweg
Nieuwsbrief

Beluister hier de afleveringen

Abonneer in de apps voor volgende afleveringen

%d bloggers liken dit: