Dit is de NIEUWE lanceerdatum van mijn boek ‘Slashwerk’!

Dit is de NIEUWE lanceerdatum van mijn boek ‘Slashwerk’!

Ik heb goed nieuws! Ik kan eindelijk de nieuwe lanceerdatum van mijn tweede boek ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’ met je delen. Ben je er klaar voor? Zet dan 15 september heel groot in je agenda, want dan vieren we samen feest! Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Waar gaat Slashwerk over?

Waarom kiezen als je ook kan combineren?

Weet jij al wat je wilt doen na je studie? Wil je als zelfstandig ondernemer aan de slag en je eigen empire opzetten? Of ga je voor een startersfunctie bij een tof bedrijf en de carrièreladder beklimmen? Ik twijfelde lang tussen beide opties, maar dat hoeft niet. Waarom zou je kiezen als je ook kan combineren? 

Als oud-student herken ik de struggle; niet weten wat je met je leven moet nu je eindelijk, na jaren strijden, je diploma vast hebt. Er zijn zeeën van tijd, maar de volgende fase van het leven staat voor de deur. In Slashwerk vertel ik je hoe het is om binnen de huidige tijdsgeest een baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten.  

In dit boek leer je: 

  • Een balans te vinden tussen werken, ondernemen en een studie

  • Positief opvallen als sollicitant en ondernemer

  • Dat je het waard bent om jouw ideale leven te creëren/leiden.’ 
Ik schreef ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren’ om mijn eigen ervaringen en obstakels te bundelen. Het was een uitlaatklep en een manier om mijn opties helder te krijgen, zodat ik mijn eigen weg kon kiezen. Nu wil ik jou, de lezer, helpen met het ontwikkelen van jouw ideale loopbaan. Dat ga ik doen met ‘Slashwerk’; ik geef jou alle tips en tricks die je kan gebruiken om een baan te vinden, als zzp’er aan de slag te gaan of het allemaal te combineren. Want waarom zou je kiezen als je kan combineren?

De nieuwe lanceerdatum van Slashwerk én een sneak peek van het pre-orderpakket!

Wil je meer over het boek lezen? Check dan de boekenpagina van Slashwerk. Het boek is straks te bestellen als paperback én e-book. Binnenkort is het boek ook te pre-orderen! Hou daarvoor mijn nieuwsbrief in de gaten.

Zien ik je op de 15 september op Instagram voor de lancering?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: