Mijn personal item inpakken + vliegveld outfit

Mijn personal item inpakken + vliegveld outfit

Ik ben fan van heuptasjes! Vooral als ik op reis ga, wil ik niet met een grote tas rondlopen. Daarom kocht ik een nieuwe heuptas voor Australië. Wat ik daarin bewaar, vertel ik je in deze video. Daarnaast laat ik je ook nog mijn vliegveld outfit zien!

Een heuptas telt vaak als personal item, zoals je normaal gesproken ook je laptop op die manier mee neemt. Naast je tas heb je dan bijvoorbeeld je laptop. In mijn geval zit die in mijn handbagage.

In mijn personal item voor Australië zit:

Er zitten flink wat items in mijn heuptas voor Australië. De belangrijkste essentials zijn toch wel mijn oplaadsnoer, portemonnee, brillendoekje en nagelvijl, maar ook een pen en notitieboek. Waar ik die voor gebruik, vertel ik je in de video.

Maar wat de inhoud precies gaat zijn, zie ik wel in Australië. Je weet nooit wat je wel of niet gaat gebruiken en wie weet gooi ik alles nog om. Het fijne van een heuptas als personal item is dat je het strak tegen je lichaam kan houden en diefstal makkelijk kan voorkomen, maar ook dat het een lichtgewicht item is. Dat zorgt ervoor dat reizen veel fijner verloopt. Zeker als je al twee grote tassen meeneemt als je zoals mij gaat backpacken.

Heb je al gezien wat er in mijn 50 liter backpack zit of in mijn handbagage? Bekijk dan de vorige video’s.

Waarom kies ik deze vliegveld outfit?

Als ik terugkom van Australië, is het begin oktober. Dat is in Nederland meestal al een koude periode, omdat het de eerste weken van de herfst is. Zo kan het zelfs 10 graden zijn als ik terugkom, heel anders dan 30+ in Australië. Soms hebben we een goede nazomer, maar het is verstandiger om daar niet van uit te gaan. Je kunt altijd kleding uittrekken, maar je wil niet iets tekort komen.

Ik heb een flare broek van de H&M, die rekt lekker mee, een wit t-shirt (paar jaar oud, ook van de H&M) en ik neem een blauwe trui mee van Zalando. Qua schoenen ga ik voor de zwarte Sketchers die ik speciaal voor deze reis heb gekocht. 

Deze dikke laag is fijn voor in het vliegtuig, waar het soms ook erg koud kan zijn, maar ook voor comfortabele lay-overs. Zo zit ik bijvoorbeeld twee uur in Helsinki Airport en 2,5 uur op Singapore op de heenweg. Op de terugweg zijn mijn lay-overs nog langer: 4 uur in Bangkok en daarna weer 2,5 uur op Helsinki. Dan is deze comfort erg welkom!

Bekijk hieronder hoe mijn heuptas en outfit eruit zien”

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: