Mijn 17 realistische doelen voor 2017

Doelen stellen vind ik zoveel belangrijker dan voornemens. Het is minder drukkend, verplichtend en alleen het woord al laat je er anders over denken. “A goal is a dream with a deadline”. Daarom heb ik zeventien realistische doelen voor 2017 opgeschreven, lees je mee?

“invest more in yourself in 2017”

behaal 500 abonnees

lees minimaal 12 boeken

doe meer culturele dingen

balanceer perfectionisme

doe gekke dingen voor m’n twintigste

streep minstens drie van bucketlist

laat een derde gaatje schieten/piercen

neem meer tijd voor self care

stel specifiekere spaardoelen

bouw oude vriendschappen terug op

maak een nieuwe vision board

probeer nieuwe lunchrecepten uit

leer nieuwe dingen, noteer weetjes

bezoek eens per maand nieuwe stad

ga meer naar buiten 

slaag voor mijn diploma

17doel

Zoals je ziet zijn het best wel wat normale, en inderdaad realistische, doelen. Veel realistischer dan mijn doel voor 2016 om mijn boek uit te geven, toen kwam er alles tussen en vond ik het verhaal niet goed genoeg. Sommige in deze lijst zijn makkelijker te behalen, anderen gaat me wat moeite kosten maar daar kijk ik naar uit.

Wat zijn jouw doelen voor 2017?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: