Lenteschoonmaak voor je mind

Lente. Eenentwintig maart is het zover. De lente groeit steeds dichterbij en ik wil deze donkergrijze winter graag lichtgrijs afsluiten. En dus voor die tijd wil ik het liefst een lenteschoonmaak houden. Het is voor je body, mind en soul, maar waar begin je dan? Ik hou bijna maandelijks een grote schoonmaak in mijn kamer waar ik dingen makkelijk weggooi, organiseer en beter opberg maar hoe doe ik dat voor mijn hoofd en lichaam? Ik besloot een self care weekplan te maken, en niet voor één week maar voor twee. Kijk je mee?


6 tot en met 12 maart

Wandelen, muzikaal bezig zijn, opruimen, mezelf ‘uitlaten’, relaxen in bad met LUSH producten, yoga proberen en lezen! Die een na laatste kan nog wel wat lastig zijn, aangezien we dan de verjaardag vieren van mijn zusje maar als ik vroeg genoeg op sta kan dat nog voor de rest aan hun dag begint.

13 tot en met 19 maart

Gedachten op papier zetten, een probeersel tot meditatie, beter hydrateren, meer stretchen als ik wakker word, mijn hersens laten kraken, koken/bakken/slaan op pannen en de kleurtjes zelf naar buiten brengen.


De laatste tijd wordt het steeds drukker met eindexamens en stage, en hoewel ik het echt naar mijn zin heb, hangt de winter druilerig om me heen. Ik ben echt tijd aan verandering, en dat betekent dus ook die winterachtige geurkaarsen opbergen! Hoe neem jij de tijd voor jezelf?

Liefs,
Femke

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: