Ik lanceer wallpaper freebies!

Ik lanceer wallpaper freebies!

Het idee van een webshop zit al sinds half 2017 in mijn hoofd. Ik schreef het op als ‘gekste idee’ voor 2018, schrijf merchandise uitbrengen, en ik schreef het gewoon nog een keer op voor 2019. Waar een wil is, is een weg en zo doende schetste ik ontwerpen voor pins en kaartjes. Maar de gedachte om gelijk groot te beginnen, beangstigde me. Tot ik besefte dat ‘go big or go home’ niet altijd waar hoeft te zijn. En daarom lanceer ik vandaag…

Telefoon wallpapers

De plaatjes zaten al in mijn hoofd maar elke keer dat ik begon met tekenen, kickte perfectionisme in. Nou, die heb ik mooi aan de straat gezet. Het schrijversvak is iets moois. Het brengt een groep mensen samen in een inspirerende en supportende community. Ik heb al heel wat leuke mensen leren kennen omdat ik schrijf en ik gun elke schrijver hetzelfde. Maar dit vak kan ook nog wel eens eenzaam en demotiverend zijn, ondanks al die leuke online vrienden, en daar wilde ik daar wat mee doen. Deze lijn met wallpapers is voor jou – ja, jullie, mijn schrijfmaatjes van het internet. Een cadeautje met motivatie, een herinnering of gewoon iets leuks om te laten zien dat jij schrijft. 

Die webshop, die komt er

Hoewel dat nog even kan duren en ik nog een hoop legale dingen moet uitzoeken, geef ik mezelf bij dezen een schop onder de kont om dat gewoon allemaal te doen. En dat niet alleen. Ik wil ook zeker doorgaan met deze freebies, dus als je nog verzoekjes hebt voor wallpapers, laat het me dan vooral weten!

Hoe sla ik ze op?

Ten eerste staan ze hier helemaal onderaan de blogpost, eerst mijn babbeltje, haha. Het aller makkelijkste is een screenshot maken, maar als je op de computer/laptop zit kan je ook met de rechtermuisknop afbeeldingen opslaan. Nu gaat dat wel een beetje tegen het copyright principe in, maar voor deze ene keer mag het! Ik ga de wallpapers ook op mijn Instagram (@femkemeijboom) plaatsen. Alleen even zoeken naar de juiste highlight en screenshotten maar. 

Met dank aan…

Allereerst wil ik – woops, laat ik de clichés maar even achterwegen houden. Nikki, super bedankt voor je idee van de wallpapers, en dat je me blijft aanmoedigen om gewoon die webshop voort te zetten. Sam en Anne, thanks voor de kleur/lettertype keuzes wanneer ik die niet zelf kon maken, haha!  

Nieuwsbrief

Er is nog iets nieuws: een nieuwsbrief. Vanaf nu ga ik ook een nieuwsbrief bijhouden, maar het geen gewone nieuwsbrief. Je krijgt dus niet elke maand een update. Ik vertel je als eerste over nieuwe freebies en je bent een van de eersten die te horen krijgt over de lancering van de webshop. Superleuk toch?! Hieronder kan je je inschrijven.

Waarom dan een nieuwsbrief? Ik ga hier binnenkort nog een blogpost an sich over schrijven, maar om het even kort uit te leggen: wat nou als Instagram wegvalt? Of Facebook, of Twitter, welk social media platform waar je een-op-een-contact hebt. Dan wil ik nog steeds met jullie blijven kletsen en updates geven, en dat kan op deze manier.

Vergeet me niet te taggen als je ze op Insta of Twitter deelt! Ik ben ontzettend benieuwd wat je ervan vindt. 

Liefs,
Femke 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Volg:
0
Deel:

2 Reacties

  1. 11 juli 2019 / 18:36

    Wat een leuk idee Femke! LOVE de wallpapers! Na de zomer ga ik deze zeker gebruiken! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: