Werkplekken inspiratie!

Welkom bij de allereerste blogpost in de mini interieur inspiratieserie! Een korte terugkomende serie boordevol nieuwe ideetjes voor je eigen huisje.

Met bijna 400 pins in mijn Pinterest-board ‘Workspace’ is dit board echt mijn baby’tje. Het is mijn favoriete verzameling van plaatjes en staat ook als allereerste van 89 boards op mijn account. Ik vond dat het eens tijd was om mijn favoriete werkplekken met jou te delen. Hopelijk kan ik je een beetje inspireren om je eigen geweldige werkplek te creëren.

Ik hou van licht en luchtig, het liefst nog met uitzicht op wat groen. Bomen, heggen, gras, als het maar groen is. Over de laatste paar maanden ben ik erachter gekomen dat de kleur groen enorm inspirerend en motiverend is, misschien heeft dat wel heel erg met de quote te maken. “Het gras is altijd groener aan de overkant,” en dat laat je werken naar iets veel beters.

Hoe ziet jouw favoriete werkplek er uit?

Op Pinterest kan je mij vinden onder @femmeijboom 

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.comCollage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.comCollage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Alle foto’s behoren toe aan de maker, ze zijn in het ‘workspace’ Pinterest-board allemaal gelinkt aan de eigenaren.
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: