Boekenplanken inspiratie

Boekenkasten vol, dat is mijn droom. Echter is mijn boekenplank helemaal leeg, het is gewoon raar om naar te kijken. Momenteel zijn mijn boeken opgeborgen in een koffer met een deken aan de onderkant om te voorkomen dat ze beschadigd raken. Zij krijgen net als mij een nieuw plekje om te gaan staan want ook ik ga verhuizen!

De mini serie van interieur inspiratie komt hier perfect van pas. Samen met mijn moeder en zusje ga ik verhuizen naar een nieuwe leuke plek (en dit ga ik ook vloggen). Interieur heeft mij altijd al gelegen (a.k.a. huizen bouwen in de Sims want ja, wie doet dat nou niet?) en ik vind het enorm fijn om straks een nieuwe slaapkamer te mogen inrichten. Het allerbelangrijkste op dit moment? Een bed om in te slapen en natuurlijk een bureau om al mijn creativiteit op los te laten.

De vraag is nog steeds hoe ik mijn boeken wil uitstallen, daarom presenteer ik nu 9x boekenplanken inspiratie! Hebben jouw boeken een mooi plekje gekregen, en sorteer jij ze op alfabetische volgorde of op kleur?

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.comCollage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

De eigenaren van de foto’s zijn via mijn Pinterest-account terug te vinden.
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: