Inspiratiesessies

Persoonlijke mentoring en inspiratiegesprekken

Droom je over het uitgeven van je eigen boek? Ben je net begonnen met schrijven en loop je vast? Of staar je je scheel op de mogelijkheden van publicatie en kan je wel wat advies gebruiken?

Soms weet je het gewoon niet meer en klinkt opgeven als de beste optie. Maar opgeven bracht niemand ooit verder. Daarom help ik je verder. Met de inspiratiesessie kijken we samen naar waar jij vast zit met je schrijfproject en hoe we daar verandering in kunnen brengen.

Na deze inspiratiesessie bruis jij van de energie en motivatie om je droom voort te zetten. Een boek schrijven is een magisch proces, maar je staat er niet alleen voor.

Hoe kan ik jou helpen?

Het lijkt me heel tof om mijn kennis te delen en jou te helpen met dezelfde stappen zetten als ik heb gedaan. Met mijn online inspiratiesessies kan ik je op de volgende gebieden ondersteunen en advies bieden:

Schrijven

Plot
Structuur
Personages

 

Uitgeven

Traditioneel
Eigen beheer
Boekvoorstellen

Motivatie

Aanmoediging
Schouderklopjes

Branding

Personal brand
Social media
Voorstellen

Marketing

Boekmarketing
Campagnes
Persbericht

Lieve woorden

“Ik bekijk net het adviesrapport en ik had het niet beter kunnen wensen. Zo uitgebreid, duidelijk, zoveel ideeën en inzichten. Echt super super super bedankt voor dit alles, ik maak zo snel mogelijk werk van je advies en kan al niet wachten om de resultaten te zien.”

Lena de Coninck
Auteur bij Clavis Uitgeverij

“We werken nu een aantal maanden samen. Aan het begin heeft ze voor mijn Instagram en podcast een adviesrapport geschreven. Hierin liet ze mij inzien waar verbeteringen zaten voor mijn platforms en hoe ik dat kan doen. Ze helpt je zodra je het nodig hebt.”

charmayne van denderen
Charmayne van Denderen
Char's Coaching

Inspiratiesessie nu voor €49

Exclusief btw en per uur

Soms is het goed om even te sparren over je schrijfproject. Dat kan je doen doormiddel van bijvoorbeeld een schrijfcoach, maar ook door een auteur raad te vragen. In de afgelopen tien jaar heb ik negen boeken geschreven, een boek uitgegeven en een ander opgestuurd naar uitgeverijen. Ik weet waar jij je nu bevindt en dat is ontzettend spannend.

Ik heb inspiratiesessies voor schrijvers in het leven geroepen om jou op weg te helpen om je droom te verwezenlijken. Samen tackelen we een probleem waar jij als schrijver tegenaan loopt en zorgen we ervoor dat je boek goed op de markt komt.

De afgelopen jaren heb ik niet alleen schrijfkennis in non-fictie en fictie (fantasy en contemporary) ervaring opgedaan, maar ook met communicatie, marketing, personal branding en mindset situaties.

Wil jij…

  • Weten of je op de juiste weg zit?
  • Brainstormen over je boekplot?
  • Advies vragen over het publicatieproces?
  • Sparren over marketing ideeën?
  • Of even kletsen om je motivatie en inspiratie terug te vinden?

Dan is een inspiratiesessie voor jou de oplossing.

Wat mag je verwachten van de inspiratiesessie?

  • Een call van 60 minuten via de telefoon
  • Een inspiratierapport met handvatten om aan de slag te gaan met jouw probleem;
  • Je bruist erna volop van de energie om je droom weer waar te maken;

De investering is nu slechts €49,- exclusief btw i.p.v. €79 vanwege een pilotprijs.

Boek hier een inspiratiesessie

Of mail naar info@femkemeijboom.nl
%d bloggers liken dit: