Ik wil je bedanken voor alles

Ik wil je bedanken voor alles

Wat een jaar is het geweest. Als ik erop terugkijk, denk ik dat 2020 een van de meest bewogen jaren is geweest. Dankzij corona. Ja, dat bedoel ik op een positieve manier. De maanden met COVID-19 waren intens, ze waren beangstigend, maar er was ook heel veel liefde. Het afgelopen jaar heb ik gezien hoe mensen samenkwamen, juist door het virus, en hoe we elkaar deze maanden zo ontzettend hebben gesteund. Ik wil je daarom bedanken, voor het hele jaar, dat je zo sterk bent geweest. 

Ik kan bij zulke dingen soms snel sentimenteel worden, maar ik beloof je dat ik het niet al te lang maak. Dit jaar was bizar. Als je me al wat langer volgt, noem ik veel dingen vaak bizar – maar that’s not the point. Er is zoveel gebeurd. In februari begon ik aan mijn afstudeerstage, zeven weken op kantoor, elf weken thuis, ik schreef tussen januari en augustus een boek van 80.000 woorden inclusief een hele wereld en we lanceerden oma’s biografie. Daar stond ik niet stil. Ik solliciteerde, kreeg afwijzingen, maakte de beste keuze die ik op carrièregebied kon nemen en stond op scholen te spreken over mijn avontuur. Daarnaast pakte ik nog veel meer contact op met familie. Zelfs tijdens corona. 

Ik wil je bedanken voor je support

Dit jaar zijn er bijna 4.000 bezoekers hier op mijn website geweest. Bezoekers die blogposts kwamen lezen, die zich lieten inspireren en motiveren, die nieuwe boeken vonden voor hun TBR, die lieve reacties achterlieten (meer dan 75) en elke keer weer klaar stonden wanneer ik een nieuwe blog plaatste. Maar niet alleen hier was de liefde aanwezig. 

Ook op mijn Instagram en Facebook ontving ik veel lieve reacties. Op keuzes die ik maakte, op foto’s van mij en oma, kijkers die veel reageerden onder de video’s van de lancering. Dat deed me ontzettend goed.

Daarom wil ik je bedanken voor je support. Dat je hier bent wanneer ik iets nieuws deel. Dat je achter me staat en je ervaring met me deelt. Hoe fijn is het om dat te hebben? Ik voel me altijd heel erg welkom, op elk kanaal. 

Maar er zijn ook wat veranderingen

Vanaf aanstaande zaterdag, 2 januari 2021, komt er wekelijks standaard één blog online. Zoals je misschien gemerkt hebt, was dat in november en december ook al zo. Ik ga iets minder bloggen, om twee redenen. De voornaamste reden is dat ik soms iets te veel fouten in mijn tekst over het hoofd zie. Ik wil juist twee keer per week een blog plaatsen, leuke teksten met je delen, maar dan is het kwantiteit over kwaliteit en dat is ook niet goed. Goede blogs is wat ik wil bieden, waar je iets van kan leren of dat het je inspireert. Als er te veel spelfouten in staan, snap ik best dat je minder snel terugkomt, en dat wil ik niet hebben, haha. Ik wil juist dat je er bent. Je bent welkom.  

De andere reden wás omdat ik YouTube wilde oppakken. Maar dat gaat niet meer door. Want ik heb een fulltimebaan aangeboden gekregen. Ja, dat voelt best wel gek om te zeggen. Begin deze maand kreeg ik een belletje van een heel tof bedrijf met de vraag of ik nog steeds geïnteresseerd was. Eigenlijk wel! Dus vanaf 11 januari werk ik straks 32 uur op kantoor… als creative copywriter! Wanneer ik tijd heb om een extra blog te plaatsen, zoals een schrijffabriek update of een persoonlijk verhaal, dan komt die zoals gewoonlijk op woensdagochtend online.

Ik heb zoveel plannen voor 2021. Ik kan niet wachten om ze met je te delen. Bedankt dat je er bent. Dat is lief <3

Ik wens je een knallende oudjaarsavond. Maak er een mooie van. Alleen of samen. Op naar een schone lei.

Liefs,
Femke

De foto is gemaakt door Iris Zaagman Fotografie.

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: