Ik las eindelijk Flow magazine

Ik las eindelijk Flow magazine

Ik had nog maar net het tijdschrift open, met mijn handen vlak op de bladen de illustraties te volgen. Het plakte niet. Het rook zo nieuw. En het was echt papier. Mijn eerste indruk van de Flow kon dus niet beter.

De inhoudsopgave zag er zo simpel uit maar less is altijd more. Het trok me, juist omdat het op een hele leuke manier gedaan is. Korte maar aandachttrekkende titles en foto’s verspreid over een hele pagina, die foto van die vier dames lieten me glimlachen – het is een hele lange tijd geleden dat ik zo’n stijlvolle foto heb gezien.

En precies op het moment dat ik de laatste zin van de vorige alinea typ, belt mijn zusje mij en onderbreekt ze mijn creative flow – dus ik hoop dat het tijdschrift, samen met mijn mango thee en witte druiven, het weer terug brengt.


De column over vriendschap ette mij erg aan het denken. Ik weet niet hoe snel het gebeurde, maar ik zag een gezicht voor me van een hele goede vriendin wie ik al een tijdje niet meer gezien had. Dat komt waarschijnlijk omdat ik op een middelbare school stageloop waar haar moeder werkt, en ik weet wel dat ik haar snel een berichtje moet doen!

Wat ik vooral erg speciaal vond was hoe het muizenhuis de hele wereld overtrok en hoe het iedereen aanzette om ook hun eigen huis te creëren. Dit heeft families bij elkaar gebracht, dat weet ik wel zeker!

Het was zo’n lange week, en mijn ogen vielen al dicht en ik was nog niet eens op de helft met het lezen en ik vocht, ik vocht zo hard op wakker te blijven. In Flow las ik alles, ik sloeg geen zinnen over – op momenten dat ik mezelf betrapte dat ik dat wel deed, begon ik opnieuw met lezen. Flow had mij echt in haar greep, hoe vreemd dat ook klinkt. En nu heb ik nog iets voor morgen om naar uit te kijken.

Op pagina 106 staat precies wat ik eigenlijk aan het doen was. ‘Spoil yourself’, vergeet vooral niet jezelf af en toe te verwennen. En met het kopen van de Flow was dat echt mijn bedoeling.

Ja, ik ben wel van mening dat Flow magazine en een beetje aan de dure kant is, maar alle tijdschriften gaan tegenwoordig in de kosten omhoog. Ik kocht dit tijdschrift om mijzelf te verwennen en het heeft niet alleen dat voor mij gedaan. Ik weet dat ik na mijn volgende uitdaging mijzelf weer zal belonen met dit magazine. Voor dat ene verwenmomentje met chocolade, fruit of een andere favoriete snack, maakt de Flow je helemaal zen!

Liefs,
Femke

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: