Jij kan hoofdstuk 1 van Slashwerk lezen!

Jij kan hoofdstuk 1 van Slashwerk lezen!

Er staat weer een nieuwe video online op mijn YouTube-kanaal! Voordat je doorgaat naar de video, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren zodat je altijd up to date bent van nieuwe video’s.

Ik ga iets doen wat ik nog nooit eerder gedaan heb. Om samen met jou af te tellen tot de lancering van mijn nieuwe boek Slashwerk, kan je vanaf nu het allereerste hoofdstuk lezen! Zodra je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je het allereerste hoofdstuk in je inbox. Dat is toch superleuk! Dus schrijf je snel in en geniet van hoofdstuk 1.

Bekijk hier de video ‘Jij kan hoofdstuk 1 van Slashwerk lezen’

De titelreveal van het boek staat ook al live. Heb je die al gezien?

Wat zou jij de volgende keer willen zien?

I’m taking requests! Ik ben heel erg benieuwd wat jij graag op mijn YouTube-kanaal zou willen zien, dus mocht je een idee hebben, laat het dan hieronder de blog in een reactie achter of ga naar de video op YouTube en laat daar een reactie achter. Ik zou het enorm waarderen als je zou abonneren op mijn YouTube-kanaal <3

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: