Het is feest: dus ik heb een cadeautje voor je (afgelopen)

Het is feest: dus ik heb een cadeautje voor je (afgelopen)

Hoera! De november feestmaand is bijna weer terug en dit keer vier ik dat samen met jou. Aan het eind van deze blog heb ik nog een cadeautje voor jou, maar eerst vertel ik je graag over de feestmaand. Ik heb namelijk wat te vieren. Deze maand word ik 25 jaar én ben ik drie jaar zelfstandige ondernemer, maar wil ik ook het eerste jubileum van ‘Slashwerk’ met je vieren. Lees je mee?

Ik ben bijna jarig: 25 jaar

Mijn vijfentwintigste verjaardag, een kwart eeuw. Hoewel ik er helemaal niet zo dramatisch over nadenk (dat gebeurd volgens alle blogs pas bij je dertigste) vind ik het wel een bizar idee dat het een vierde van honderd is. Vijfentwintig rondjes om de zon en dit vijfentwintigste levensjaar is heel bizar geweest. Na maanden niet schrijven weer een boek af, de reis van mijn leven, en een geweldige terugkomst met wat meer helderheid voor mijn toekomst. 

Stiekem weet ik nog niet hoe ik mijn verjaardag wil vieren. Ik zou graag iets willen doen wat het memorabel maakt, waarvan je denkt ‘dat is er een voor de boeken’… maar ik weet nog niet wat. Ik heb niet zulke grote eisen… dacht ik dus, haha. Alle tips zijn welkom!

Drie jaar als zelfstandige ondernemer

Mijn eerste jaar als fulltime ondernemer is achter de rug, wie had dat gedacht? Toen ik me in 2019 bij de Kamer van Koophandel inschreef om boeken te schrijven en uit te geven, was dit slechts een verre droom. Ooit zou ik fulltime mijn eigen baas zijn, maar toen ik vorig jaar mijn baan op zei en vanaf september fulltime aan zou freelancen en ondernemen, kwam die droom plots binnen handbereik. 

Er zijn een hele hoop dingen waar ik trots op ben – ‘Slashwerk’ in de bibliotheek zien, ‘Jo’ bijna uitverkopen, een dienst oprichten waar ik de grootste glimlach van krijg (social media) – maar er zijn ook dingen die ik soms ‘vergeet’. Waar ik graag wat meer trots op zou willen zijn. Ik wil binnenkort nog een blog delen met mijn geleerde lessen van mijn derde ondernemersjaar, waarin ik je wat meer vertel over deze vergeetachtigheid, maar dat komt later (die blog verschijnt 12 november).

Drie jaar. Al drie jaar lang heb ik het leukste werk en ik ben ongelofelijk trots op mezelf dat ik dit doe. 

Een jaar van ‘Slashwerk’

Afgelopen september werd mijn tweede boek ‘Slashwerk’ één jaar! Dat kon ik niet uitgebreid vieren omdat ik op dat moment in Australië zat, maar ik wil er wel graag samen met je op terug kijken. Toen ik dit boek schreef, zat ik in een afstudeer-sleur. Het was lastig om een baan te vinden, mijn creatieve projecten weer op te pakken en te luisteren naar meningen van mensen om me heen die me richting een baan in loondienst stuurde. Die frustraties bundelde ik in dit boek, samen met tientallen tips om juist wel uit te vogelen wat mijn ideale loopbaan is.

En al die tips deel ik samen met jou. Van sollicitatiebrieven schrijven tot je eigen bedrijf opzetten, samen met vijf inspirerende vrouwen wil ik je vertellen hoe belangrijk het is om je droom na te jagen, of in elk geval een goede poging te doen.

Lees snel verder voor het cadeautje!

Mijn cadeautje voor jou: gratis verzending op mijn boeken

Om dit alles groots te vieren, wil ik graag iets teruggeven. Een manier waardoor jij ook samen met mij deze drie mijlpalen kan vieren. Daarom heb ik besloten de hele maand november allebei mijn boeken zonder verzendkosten aan te bieden. Dat scheelt je €4,10 op elke bestelling! Wist je dat zowel ‘Jo’ als ‘Slashwerk’ in één doos passen? Zo vermijd je gelijk dubbele verzendkosten. 

Als kerstcadeau, gewoon zomaar of jezelf (en je boekenkast) verwennen? ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ zijn daar goede aanraders voor *winky face*

Wil jij ‘Jo’ of ‘Slashwerk’ bestellen zonder verzendkosten? Zet het dan snel op 1 november in je agenda en shop dan in mijn shop met de code om de verzendkosten te besparen. Dit is alleen in november 2022 geldig, dus wees er snel bij (‘Jo’ is ook bijna uitverkocht!).  

DE ACTIE IS AFGELOPEN

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: