Hé, toch een blogpost op woensdag?

Hé, toch een blogpost op woensdag?

Ja, dat lees je goed. Dit is een extra blogpost op deze woensdag. Ik heb iets leuks om aan te kondigen. Heb jij het al voorbij zien komen op mijn social media?

Weet je nog dat ik aankondigde dat er vanaf 2021 nog maar een blog per week online komt? Tenzij ik iets leuks te delen had of dat er een video online kwam die ik wilde delen? Dat moment is daar! Een paar uurtjes geleden uploadde ik de eerste video van 2021 en ik ben er best wel blij mee.  De afgelopen tijd bleef het maken van YouTube video’s kriebelen dus pakte ik het vanochtend gewoon weer op. Dit is de nieuwe video:

Hoe één telefoontje mijn plan voor 2021 veranderde

Maar stiekem weet jij als lezer al waar dit over gaat, haha.

Wat bespreek ik in de video?

Toen ik in september de zoveelste sollicitatie afwijzing kreeg, zwoer ik een baan in loondienst af. Het maakte me zo somber. Ik ging me volledig focussen op het ondernemen. Daarmee plande ik een blogpost per week én een video per week. Halverwege november had ik al mijn hele 2021 uitgedacht. Ik wist wat ik elk kwartaal, elke maand, elke week wilde doen om al mijn dromen te realiseren. Tot ik een telefoontje kreeg. Door dat telefoontje veranderde heel 2021. Maar dat deed ik met plezier. 

Verder geef ik je een korte update over wat er op dit moment nog meer speelt. Zoals een nieuw Instagram account @femsfilms dat ik startte of dat ik actiever ben op TikTok.

Ik zou het waarderen als je abonneert, het belletje aanklikt voor meldingen voor elke nieuwe video en een duimpje omhoog doet bij de video. Laat je het me weten of je blijft plakken en in de toekomst bij meer video’s aanschuift?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: