Leer me kennen met lijstjes

Voor de blogpost van vandaag leek het me leuk om een paar Get To Know You questions te beantwoorden. De lijst waar ik ze vandaag heb staat op mantelligence en zijn er wel een stuk of honderd, maar zoveel ga ik er niet bespreken, hoor. Ready, set, GO!

Zou je intelligentie willen ruilen voor schoonheid of schoonheid voor intelligentie?

Na wat ik qua uiterlijk allemaal heb gedacht over mezelf, ben ik eigenlijk best blij met hoe ik er nu uitzie. Ik heb natuurlijk nog wel een pukkeltje hier en daar en ik moet misschien weer een keer naar de kapper, maar mijn gezicht is oké en ik eet lekker en geniet. Dit is echt zo’n beauty en the brain vraag… als ik echt moet kiezen, ga ik voor schoonheid inruilen voor intelligentie.

Als alles in je huis dezelfde kleur had/moest zijn, welke kleur zou dat dan zijn?

Er was een tijd dat ik daar gelijk BLAUW op had geantwoord, maar daar zou ik helemaal stapelgek van zijn geworden. Of donkergroen, of okergeel, of donkerpaars, beetje aubergine/bordeauxrood. Ik zou er nu niet meer aan moeten denken! Ik zou nu voor een houtkleur gaan, een lichte, beige, eikenkleur? Spierwit ook weer niet want dat is zo koud!

Welk dier zou het engste van de wereld zijn als het kon praten?

Het is heerlijk dat ik hier mijn fantasie op los kan laten! Als je creepy looking fish opzoekt op Google… ja, die ja, gad-ver-damme. Bij die eerste foto krijg ik echt diepe stem vibes van… oké, gauw door naar de volgende vraag.

Ga je liever 30 dagen zonder telefoon of je hele leven zonder toetje?

Yup, ik ben de millenial die altijd met haar telefoon zit. Dus mijn hele leven zonder toetje. Thuis eet ik ook nooit een toetje, en als we dan uit eten gaan (once in a blue moon) dan zit ik vaak zo vol dat er niet eens meer een toetje in kan. Dus mijn hele leven zonder toetje!

Zou je liever de beste speler in een slecht team zijn of de slechtste speler in een goed team?

Eerlijk, die laatste heb ik al te vaak meegemaakt toen ik in een ver leven aan sport deed. Jiu jitsu, korfbal, fitness (lol), ook al had dat te maken met verschillende niveaus van iedereen, het was verschrikkelijk. Dus dan ben ik nu liever een keertje de beste speler in een slecht team.

Welke celebrity chef zou je willen dat hij of zij een keer bij je komt koken?

Ik heb hier dus 0,0 verstand van, dus ik ga lekker met Gordon Ramsey. Daar vind ik Jamie Oliver dan weer een beetje te mainstream voor. Maar voor taarten zou ik sowieso Carlo van Carlo’s Bakery/Cake Boss van TLC vragen!

Als je een soort voedsel voor de rest van je leven moest eten, welke zou dat dan zijn?

Voor ik besloot geen vlees meer te eten, zou ik preischotel hebben geantwoord. Maar daar zit vlees in. Ik zou dan wel vleesvervangers kunnen proberen, maar dat heb ik nog niet kunnen doen. Dan zou ik antwoorden geroerbakte groenten (prei, paprika, ui, champignons en taugé) zoals de Wok van Zeeland doet en dan met ketjapsaus of een lekkere knoflooksaus.

Hoeveel zou iemand je moeten betalen om een levende spin te eten?

Uh, we zitten toch niet in Fear Factor of in James Cordons ‘Fill your guts or spill your guts’? Ik voor-vegetarisch zou zeggen… misschien 10.000? En ik na-vegetarisch zou antwoorden, blegh, spinnen, nee die zie ik niet als vlees. LOL. Ik heb een gruwelijke hekel aan spinnen. Zo erg zelfs dat ik een half jaar lang slaapproblemen heb gehad door night terrors.

Als je bij het circus zat, wat was dan jouw act?

ANNE WHEELER, haha, if only. Toch moet ik zeggen dat Zendaya er wel heel tof uitzag in The Greatest Showman, maar daar ben ik niet voor gemaakt. Hoogtes zijn wel oké, maar niet rondzwieren zonder net. Ik denk dat ik bij de kaartverkoop zou staan, of popcornbakker. 

Zou je liever de meest populaire of de meest slimste leerling van de school zijn?

Misschien ooit een dagje de meest popieopie van de school, maar doe mij maar de slimste. Dan komt mijn inner-Spencer Hastings wat vaker naar boven, haha.

Als je vast zou komen te zitten in een lift en je kon maar naar één liedje luisteren, welke zou dat dan zijn?

Pfoe, op het moment ben ik helemaal fan van Sucker van de Jonas Brothers! Maar voor de creepy vibes zou ik Run, boy, run zeggen van Woodkid. Dan voel je je pas echt opgesloten en gevangen…

Wat vind je het meest oncomfortabele woord ooit?

Op het moment zijn dat moist en verpauperd, Gadver. Tussenwerpsel is er ook nog eentje, vanuit school gekregen. Gadsieeeeee!

Zou je ooit sneller zout of zoetigheid opgeven?

Zoetigheid. Ik ben echt een liefhebber van zout, terwijl dat ook best slecht kan zijn voor je lichaam. 

Zou je liever tien uur met een persoon die je niet kan uitstaan in een auto zitten, of dertig uur met de mensen die je geweldig vindt maar zonder te stoppen?

Liever tien uur met een persoon die ik niet kan uitstaan, maar dan ligt het er wel echt aan wie dat is. Je hebt mensen die je niet uit kan staan, maar je hebt ook mensen die je echt niet kan uitstaan. Als dat nog steeds een beetje logisch klinkt?

En dat was het alweer! Als er vragen tussen zitten die je leuk vindt, neem ze dan gerust over en tag me dan zodat ik ze terug kan lezen.

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

2 Reacties

  1. 17 maart 2019 / 19:52

    Leuk om te lezen en je zo beter te leren kennen. Dat van het toetje is heel herkenbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: