Fotoportret: Sam Ashton

Fotoportret: Sam Ashton

Uitwaaien op Scheveningen is een routine in onze vriendschap. Met koud weer, heet weer, seizoenen er tussenin. De eerste keer foto’s maken met directe motivatie om mijn portfolio op te starten, was nogal eng. Maar omdat de eerste keer samen met Sam was – was dit reuze gezellig. Ik probeerde foto’s te maken met mijn camera, mijn iPhone en portretmodus en ik mocht haar camera uitproberen. Dit zijn een paar van de leuke fotootjes geworden. 

Het was nog best lastig om een goede foto te maken met zoveel zon en de flinke winden. Als je niet achter een windscherm zat, vloog je haar alle kanten op.

Meer van Sam? Check dan haar Instagram of YouTube-kanaal.

Mooi mens is Sam toch!

Ik maakte ook nog een toffe foto van Sam met de Pier op de achtergrond. Wat die foto zo speciaal maakt is de achterkant van haar jasje ‘Liberté’. De eerste keer dat we afspraken, liepen we over een regenboog zebrapad (equality), een andere keer gingen we naar een female empowering tentoonstelling en nog een andere keer Sams jasje met Liberté. Dit is waar wij voor staan! 🏳️‍🌈

Wil je ook een fotoshoot boeken?


Bekijk hier de rest van mijn portfolio!

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: