Fotoportret: Linda Werdmüller von Elg

Fotoportret: Linda Werdmüller von Elg

Nikki Pommer is niet alleen mijn businessbabe collega, maar ook een hele goede vriendin. Daardoor heb ik hele leuke verhalen over haar moeder Linda gehoord. In februari appte haar moeder mij zelf met de vraag of ik foto’s van haar wilde maken. Natuurlijk! Dus ik reisde voor mijn portretserie af naar Prinsenbeek en schoot een hele serie aan foto’s van Linda. 

Als je aan mij vraagt wie Linda is, dan staat het woord warm voorop. Ze is zo’n warme, gezellige vrouw. Dat niet alleen. Ze is super stijlvol, grappig, weet wat ze wil maar realiseert zich ook waar ze vandaan komt en dat is haar drijfveer. Dat alles kwam allemaal terug in haar kledingkeuzes. Ik mocht haar interessante manier van stijlen in een fotoserie met vijf outfits. Ze legde ze een voor een uit en wat het juist zo speciaal maakte. En de foto’s? Die zijn gewoon bij haar in de straat gemaakt. Hartstikke simpel en toch supertof. 

Linda werkt sinds kort ook zelf als zelfstandige ondernemer! ‘Stralen vanbinnen en buiten’ is haar missie en dat zet ze om in coaching en stijling. Hoe gaaf is die combinatie? Linda weet waar ze het over heeft, want ze heeft zelf ook een lange weg aan ontwikkeling achter de rug – en nog steeds, want je ontwikkeling en groei is nooit voldaan. 

Linda’s enthousiasme was tijdens de shoot heel aanstekelijk. De middag vloog voorbij en ik had meer dan 300 foto’s om uit te zoeken. Bedankt voor je enthousiasme en warm welkom, Linda!

Ik ga natuurlijk niet alle outfits laten zien, dat is aan Linda! Maar wauw, wat heeft die vrouw een stijl!

Vergeet Linda niet op te zoeken op Instagram voor haar diensten, ze vlogt af en toe in haar eigen stories @linda.wve en maakt af en toe een appearance in die van Nikki!

Liefs,
Femke

Wil je ook een fotoshoot boeken wanneer we weer naar buiten kunnen? Laat het me weten. Alle informatie staat op mijn fotografie-pagina.

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: