Fotoportret: Anne Meijboom

Fotoportret: Anne Meijboom

Anne is vanaf het begin al mijn proefpersoon. Ze zit aan me vast. En dat komt omdat ze mijn zusje is. Toen ik net mijn camera kocht, maakte ik in haar nieuwe woonkamer al wat foto’s van haar en ik stond erop dat ze deze op haar Instagram plaatste. Zusterlijke liefde *kuch* dwang, haha. Afgelopen juni heeft Anne haar opleiding Stewardess afgerond. Ze had voor haar LinkedInprofielfoto een wat wazige foto in haar uniform, en nog voor ze haar diploma haalde had ik al gezegd ‘zodra je klaar bent met stage, maak ik nieuwe foto’s van je’. Zo gezegd, zo gedaan. 

🕶️🏖️

Dus op de woensdag reed Anne deze kant op, nadat ze zich eerste versliep, en besloten we bij het strandje te beginnen. Ze had wel drie verschillende setjes bij zich, dus ze was wel goed voorbereid. Het was op het strandje wel wat aan de moeilijke kant om foto’s te maken door de felle zon. We moesten flink zoeken naar wat schaduw! Dus toen ik dertig centimeter schaduw zag achter een schuurtje, doken we erop af. 

Daar maakten we de mooiste foto’s, al zeg ik het zelf. Achteraf was ik heel trots!  Terug in november maakte ik ook nog een leuke foto van An met haar vriend, voor de familieshoot. Dat was een cadeautje voor oma! 

Meer van Anne? Check dan haar Instagram

Wil je ook een fotoshoot boeken?


Mijn favoriete foto!

Bekijk hier de rest van mijn portfolio!

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: