Wilde zonnebloemen

Wilde zonnebloemen

“Keep your face to the sunshine and you cannot see the schaduw. That’s what sunflowers do.” – Helen Keller

Na er een paar keer langsheen te hebben gereden, wist ik dat ik er zo snel mogelijk met mijn camera naar toe moest. Met 30 graden Celsius sloeg ik mijn camera over mijn schouder en beende ik naar een van de omliggende wegen van het dorp. De zon stond al schuin voor me, nog net geen golden hour, bijtjes zoemend in de lucht en prikkelende brandnetels tegen mijn enkels. Natuurlijk rolden er zweetdruppels van mijn gezicht in de zon, maar in het licht leken zij net gouden parels.

img_3735

img_3737

img_3738

img_3742

img_3748

Volg:
0
Deel:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: