Mijn favoriete producten

Mijn favoriete producten

Het is tijd om een lijstje te maken van mijn favorieten! Het zijn vooral veel gadgets en boeken waar ik echt niet zonder kan. Dit lijstje zal ik het hele jaar blijven aanvullen, dus kom hier terug als je benieuwd bent naar mijn favoriete producten of iets op mijn social media gezien hebt waar je vragen over hebt.

Apple Watch SE

Als echte Apple fan, ontbrak alleen de Apple Watch nog van mijn verzameling. Toen ik in januari aan mijn nieuwe baan begon, wilde ik mezelf voor mijn drie maanden in dienst belonen met iets leuks. Dat zou de smart watch worden. Tot ik na twee weken merkte hoeveel ik in beweging was, dat mijn telefoon niet altijd oppakte. Dus kocht ik de Apple Watch en sindsdien ben ik veel meer in beweging als normaal. Ik wil op z’n minst mijn beweging/training/staan-ringen volmaken, en als er een aan het eind van de dag niet vol is, ga ik nog een rondje lopen, wat automatisch een langer rondje wordt. En dan gebruik ik de agenda functie van de Apple Watch nog niet optimaal, waardoor er nog een hoop te winnen valt. Ik ben verliefd!

Meer weten?

Beats by Dre Wireless

Een gamechanger wat schrijven betreft. Er komt geweldig geluid uit mijn Beats koptelefoon. Tijdens en ook voorafgaand aan het schrijven luister ik muziek om in te schrijfsfeer te komen. Het geluid uit deze koptelefoon is zo helder, dat het zo realistisch klinkt – alsof je soms zelf in een muziekzaal of naast een rivier staat. De koptelefoon is ook voor tijdens het gamen ideaal. De microfoon van de koptelefoon gebruik ik regelmatig tijdens meetings, zeker goed geluid dus.

Meer weten?

Ringlamp

Wat eerst werd aangeschaft voor TikTok en video’s voor IGTV, gebruik ik nu ook heel gemakkelijk voor YouTube. Dat ziet er zo uit! De ringlamp op statief is ook verstelbaar, wat hem handig in gebruik maakt. Mijn ringlicht is 2 meter hoog, wat ervoor zorgt dat hij op ooghoogte kan filmen. Dat is ideaal! Helemaal ingeklapt, ook met de poten omhoog, past hij nog steeds op mijn bureau achter mijn tv en kan ik hem alsnog gebruiken zonder dat het teveel ruimte inneemt. En dan zijn de drie soorten lichten (warm, koud, gemengd) ook superfijn om uit te kiezen. Zo is hij ook fijn om als normale lamp te gebruiken op een regenachtige dag. Als ik straks ga streamen op Twitch, komt deze ringlamp ook heel goed uit!

Meer weten?

Mijn Philips tv voor het gamen

Mijn allereerste eigen tv: dat is mijn grijze 32 inch televisie. Ik wilde graag een tv waarop ik mijn PlayStation kon aansluiten. Het liefst werd dat er een met full HD. Dat is deze! De kwaliteit van de beelden is prachtig. En het meest geweldige aan deze tv is dat hij een smart tv is! Dat betekent dat ik er ook Netflix, YouTube en Twitch op kan kijken.

Meer weten?

Logitech C920 HD Pro Webcam voor de Twitch streams

Mijn laatste upgrade voor de Twitch streams: een Logitech webcam. Een geweldige kijker bood mij deze webcam tweedehands aan en ik kon geen nee zeggen. Deze webcam staat namelijk al een tijdje op mijn wishlist. De facecam verplettert je verwachtingen. Het beeld is helder, crispy en ik ben er heel erg blij mee. Ik moet nog uitzoeken welke instellingen en welke belichting het best samen matcht, maar ik ben grote fan! Kom gezellig kijken op Twitch.

Meer weten?

Elgato Capture Card HD60S+ voor de Twitch streams

Met deze capture card leg ik mijn spel vast zodat ik deze kan streamen. Met de Elgato HD60 S+ game capture kaart kun je hifi console games spelen met een verbluffende 4K60 HDR, terwijl de game wordt vastgelegd in een superieure 1080p60 HDR10-kwaliteit. Het installeren duurt even, maar op YouTube staat een geweldige instructievideo. Het werkt helemaal top voor mij, dus ik ben blij! Wil je weten wat Twitch is en hoe ik het gebruik? Lees dan de blog waarin ik alles over Twitch uitleg.

Meer weten?

Mijn iPad met Apple Pencil

Voor het maken van mijn YouTube-thumbnails, zet ik altijd mijn iPad in. Daar gebruik ik de app ProCreate om de achtergrond groenig te maken en mijn portret te laten uitblinken. De titel van de video teken ik vervolgens met een hb-achtig potlood op de thumbnail. Maar mijn iPad gebruik ik ook voor het schrijven. Op deze manier print ik niet honderden blaadjes om het boek te redigeren, maar juist de eerste versies op een vergelijkbare manier maar dan toch digitaal. Het werkt ideaal!

Meer weten?

Moleskine journals

Moleskine notitieboekjes zijn mijn go to notitieboeken. Dat komt deels omdat ik een OCD-freak ben wat dat betreft, ik wil graag dat al mijn notitieboekjes op elkaar lijken en dezelfde hoogte en dikte hebben, maar ook omdat ik helemaal fan ben van de kwaliteit. Zou het papier iets dikker mogen? Ja. Maar alle kleuren en diverse groottes en ook de harde kaft en zachte kaften maken deze journals (en ook agenda’s trouwens) de fijnste journals om mee te werken.

Meer weten?

Structuurjunkie Planner van Blossom Books

Tot ik de Structuurjunkieplanner kocht, was ik hopelijk met agenda’s bijhouden. De planner bestaat uit meerdere delen. Ik weet niet wat het is of hoe het gekomen is, maar de Structuurjunkie planner is echt mijn favoriete planner geworden. Omdat het net iets kleiner is dan A4-formaat, laat ik de planner wel altijd thuis. Ik wil liever ook niet kleiner, want zo heb ik genoeg ruimte om te schrijven. Als ik dan toch weg ga en mijn planner nodig heb, dan maak ik er een foto van. Ik schreef al eerder over mijn ervaring met deze planner!

Meer weten?

De Schemering-trilogie

Boeken om bij weg te dromen; dat zijn alle boeken van V.E./Victoria Schwab. De Schemering-trilogie was de eerste serie die ik van haar las, maar daarna kocht ik direct meer. Deze auteur schrijft zo helder en realistisch en dat in een grote fantasiewereld. Ik werd helemaal in het boek gezogen.

‘De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over. Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.’

Meer weten?

De Truth or Dance-trilogie

Of lees je liever boeken die je op het puntje van je stoel laten zitten? Dan kan ik alle boeken van Chinouk Thijssen aanraden. Elk boek van haar hand zit boordevol (gezonde) spanning. Chinouk schrijft op zo’n vlotte manier, dat je voor je het weet het boek in één leessessie uit hebt.

‘Truth or Dance. Zo heet de chatgroep waar India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden dachten dat ze gewoon auditie konden doen om toegelaten te worden tot de balletopleiding, maar dat blijkt een vergissing. Via de app ontvangen ze allerlei rare opdrachten, die ze moeten uitvoeren om kans te maken op een plekje. Ze willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid daarvoor over lijken te gaan?’

Meer weten?

Big Magic van Elizabeth Gilbert

Creatief zijn. Het is een vak apart; een skill die je moet leren of iets dat je diep van binnen altijd bezit en moet aanwakkeren als een vuurtje. In Big Magic leer je wat creatief zijn inhoudt, wat het met je doet, hoe je big magic momenten herkent maar ook waar ideeën vandaan komen en wat jij daarmee kan doen.

‘In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd. ‘Wat is creatief leven? Een leven dat meer door nieuwsgierigheid dan door angst wordt gedreven.’

Meer weten?

Een kleine disclaimer over affiliatie links

De linkjes van de producten zijn affiliate linkjes, wat betekent dat ik een kleine commissie krijg, wanneer iemand via deze link iets koopt. Hierbij help jij mij groeien als ondernemer en sparen voor andere producten, zoals een capture card voor het streamen op Twitch. Maar kopen via mijn affiliate links maakt jouw aankoop niet duurder, er verandert dus niets aan jouw aankoopprijs. Dit beïnvloedt niet mijn oordeel over het product. Je zou me enorm kunnen steunen door via mijn links te kopen. Het hoeft niet per se dit product te zijn, maar doordat Bol cookies plaatst, blijft de link tot vijf dagen ‘hangen’ en valt je aankoop alsnog binnen mijn affiliate omzet. Wil je hier meer over lezen? Ik heb er een blog over geschreven waarin ik je alles uitleg: Geld verdienen met affiliatie marketing, zo doe je dat.

Kom je via mijn Instagram bio of volg je me op Instagram? Je hoeft niet altijd via deze blog naar mijn affiliate link. Hij staat namelijk ook als link in mijn Instagram bio!

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: