Femke in Australië: Alle vlogs op een rij

Femke in Australië: Alle vlogs op een rij

Ik weet het, ik weet het, de afgelopen tijd heb ik heel veel over Australië gedeeld. Dit is de allerlaatste blog, ik beloof het! Ik wil je alleen even mededelen dat alle Australië vlogs nu geupload zijn op mijn tweede YouTube-kanaal. Dus heb je nog geen plannen rondom kerst of ergens een middagje vrij? Kom dan met me mee op reis.

Ga er goed voor zitten

Heb je er een kop thee, chocolademelk of een ander lekker drankje bij? Een zak verdwaalde kruidnootjes, een stokbroodje met smeersels of een handje snoepgoed. Ga er even goed voor zitten, want de vlogs die jouw kant op komen, zijn allemaal tussen de 10 en 15 minuten lang. Met twaalf vlogs, ben je iets meer dan twee uur aan het kijken. Even op reis, gewoon vanuit je bed of vanaf de bank dit keer. Dus creëer een fijn momentje voor jezelf om te kijken en droom weg bij alle momenten in Oz. 

De playlist met alle vlogs van Australië:

Hier vind je de volledige playlist, zodat alles achter elkaar afspeelt. 

Hoe was het om in Australië te vloggen?

Ik moet eerlijk bekennen dat het alweer even geleden was dat ik mijn vlogcamera had opgepakt. Daarom voelde het ook wat ongemakkelijk hier en daar en zie je me vooral in afgelegen hoekjes vloggen, haha. Weggestopt, ver achterin het vliegveld, in elkaar gedoken bij de Starbucks – noem maar op. Toch wordt het beter. En slechter, want ik vergeet ook af en toe te vloggen, haha. Maar naarmate de reis vordert, merkte ik toch dat het beter ging om te vloggen. Na een tijdje vergeet je de mensen om je heen wat meer en is het makkelijker om je niks van een ander aan te trekken. En weet je wat ook hielp? Bedenken dat ik de vlogs maakte voor mezelf: zodat de herinneringen ooit kan herbeleven.

Veel plezier tijdens het kijken!

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: