Dit zijn mijn diensten als ondernemer

Dit zijn mijn diensten als ondernemer

De officiële deadline van mijn afstudeerdossier zit erop en nu kan ik volledig focussen op het ondernemen! O, wat heb ik er zin in. Ik kijk vooral uit naar het experimenteren met strategieën en het uitvogelen van de juiste content, maar ook hoe ik mijn diensten kan inzetten. Maar welke diensten bied ik dan aan?

Al een paar jaar droom ik over de mogelijkheden van ondernemen en het maken en delen van mooie dingen met anderen. Ik wil mezelf ook niet in één hokje stoppen, daarvoor wil ik te veel. Als echte millennial heb ik dus nogal wat ambities, en daar pluk jij de vruchten van.

Teksten schrijven

Er zijn tegenwoordig veel freelance tekstschrijvers en ik geef je groot gelijk als je je een beetje overdonderd voelt door het grote aanbod. De keuze is aan jou, maar ik kan je helpen je keuze iets makkelijker te maken door je wat meer over mijzelf als tekstschrijver te vertellen.

Mijn eerste verhaaltje ooit ging over een rode vos en ik haatte de vulpen in groep 3, maar nu doe ik niets liever dan schrijven. Sinds mijn twaalfde ben ik zeven boeken verder – historische verhalen, contemporary, poëzie, biografisch en fantasie – alle zeven helpen mij verder in het waarmaken van mijn droom: het publiceren van mijn eigen boek. 

Ik schrijf voor mijn eigen website en aan mijn eigen boeken. En ik schrijf ook graag voor jou. Gaat het om die ene webpagina die je maar niet kan invullen, over die ‘over mij’-pagina in derde persoonsvorm of schrijf je liever niet in je eentje? Met mij als tekstschrijver sta je er niet alleen voor. Deze investering gaat gepaard met duidelijke informatie, ik heb alles gebundeld op mijn pagina voor tekstschrijver

Fotograaf + videograaf

We leven in een cultuur waar beeld en tekst regelmatig met elkaar dansen voor dominantie. Als echte schrijver kan ik je natuurlijk niet zeggen dat beelden de tekstcultuur voorbijsnelt, misschien stiekem toch wel een beetje, maar beide zijn belangrijk voor je personal brand. 

Ben je toe aan nieuwe foto’s voor je website of heb je een nieuw product op de markt gebracht dat gefotografeerd moet worden? Of staat er een evenement op de planning en zoek je nog een fotograaf of iemand die kan filmen? Niets is fijner om deze mooie momenten om te zetten in beelden, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik help je graag om dit vast te leggen. Wil je weten wat deze investering jou oplevert? Op de samenwerkingspagina voor fotografie staat alle informatie. 

Spreken en lezingen geven

Op de basisschool hielden we regelmatig spreekbeurten en door de jaren heen wilde ik steeds vaker als eerste. Hoe meer ik presenteerde, hoe leuker ik het vond. Alleen ben ik nog niet uitgepraat. Ik wil meer ervaringen delen, studenten inspireren hun eigen weg te kiezen en andere schrijvers motiveren om een boek te schrijven. Dat wordt mijn duikplank, mijn startpunt. Ik werk momenteel aan keynotes over je eigen boek schrijven en omgaan met tegenslagen. 

Zit er iets leuks voor je tussen? Stuur me dan een mailtje. Het lijkt me heel leuk om met je in contact te komen.

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: