Mijn coachingtraject voor schrijvers uitgelegd (schrijfcoaching)

Mijn coachingtraject voor schrijvers uitgelegd (schrijfcoaching)

Droom je over het uitgeven van je eigen boek? Ben je net begonnen met schrijven en loop je vast? Of staar je je scheel op de mogelijkheden van publicatie en kan je wel wat advies gebruiken? Soms weet je het gewoon niet meer en klinkt opgeven als de beste optie. Maar opgeven bracht niemand ooit verder. Daarom help ik je als schrijfcoach verder. Met mijn schrijfcoaching en coachingstraject kijken we samen naar waar jij vast zit met je schrijfproject en hoe we daar verandering in kunnen brengen. Na deze coachingtraject bruis jij van de energie en motivatie om je droom voort te zetten. Een boek schrijven is een magisch proces, maar je staat er niet alleen voor.

Hoe werkt een schrijfcoaching bij mij?

Het allerbelangrijkste is dat je het nog niet hoeft te weten. Je hoeft nog niet te weten wat voor boek je wil schrijven, waar je moet beginnen of wat je mij wil vragen. Tijdens een coachingtraject kunnen we praten over je droom en of je al eens eerder wat geschreven hebt, maar ik kan ook vertellen over mijn schrijfavontuur. Maar weet je wel wat je mij wil vragen of waar je meer informatie over wil hebben? Dan kun je dat aangeven en dan gaan we daarmee aan de slag.

Zodra jij mij hebt gemaild met je interesse, ga ik voor je aan de slag. We boeken samen een datum om eens te bellen (alleen mailcontact kan uiteraard ook) en dan begint mijn research. Wil je informatie over het plotten van een roman? Advies over traditioneel uitgeven of in eigen beheer en daarbij ook de marketing? Of zit je er even doorheen en kun je wel een motivatieboost gebruiken? Ik zorg dat ik goed voorbereid ben zodat ik jou tijdens je coachingtraject uit de brand kan helpen.

Na de coachingtraject maak ik nog een rapport voor je aan. Daar staan alle aantekeningen van ons gesprek in en geef ik nog concrete oplossing voor jou probleem. Daarna kun jij daarmee aan de slag om jouw droomboek te schrijven!

Wat zijn mijn coachingstrajecten?

Zinnen verzinnen – schrijfcoaching van drie sessies in twee maanden

Loop je vast bij een bepaald onderdeel van je boek? Samen gaan we aan de slag met een stappenplan om georganiseerd jouw boek te schrijven.​ We bellen drie keer in een periode van maximaal twee maanden en bespreken het onderdeel waar je hulp bij zoekt. Na afloop ontvang je, van elke sessie, een adviesrapport met stappenplan.

Investering: €279 inclusief btw voor een coachingtraject van twee maanden.

De letterdoos – één inspiratiesessie

Droom je over het uitgeven van je eigen boek? Dit is het moment voor een vragenvuur! We gaan samen een uur sparren via Zoom, telefoon of via de mail om jou op weg te helpen met jouw boek. Daarna stuur ik je een adviesrapport met alles wat we besproken hebben.

Jouw investering: €99 inclusief btw voor een enkele sessie.

Waarom bied ik schrijfcoaching aan?

Toen ik op mijn twaalfde begon met schrijven, durfde ik niemand om hulp te vragen. Ik vroeg het internet de vreemdste vragen en wist toen nog niet eens hoe alle termen heette, of dat er überhaupt een term was voor het maken van een plot. Op die leeftijd had ik ook nog geen Nederlandse schrijvers ontdekt, ik kende alleen Suzanne Collins van de Hongerspelen. Ik had graag iemand gehad naar wie ik kon opkijken en daarom wil ik jou helpen. Ik wil je motiveren om je niet te laten tegenhouden door twijfels van jezelf of anderen en het boek te schrijven dat nog niet in je boekenkast staat. 

Laat mij je met schrijfcoaching op weg helpen om jouw droom te realiseren. Want dat ben je waard! Maak van 2022 het jaar dat jouw droom uitkomt!​

Heb jij ook een schrijfdroom?

Volg Femke op Instagram

Boek een coachingsessie en realiseer jouw schrijfdroom

Bestel mijn boeken ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ 

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: