Branding Starterpack voor Auteurs

Herken je dit?

👀   Je vergelijkt jezelf met andere mensen op social media.

👀   Je hebt het gevoel dat je online niet genoeg opvalt tussen al die andere schrijvers.

👀   Je twijfelt of je jezelf wel goed introduceert en of je wel interessant genoeg bent, waardoor je niet weet wat je over jezelf kan vertellen.

👀   Je vindt het lastig om goede foto’s van jezelf te maken die je op socials kan plaatsen.

👀   Je hebt weleens gehoord van het woord ‘branding’, maar je hebt geen idee wat branding met jou te maken heeft

Dat kan anders!

Vanaf nu kan jij jezelf slimmer en krachtiger profileren op social media door jezelf eens in het zonnetje te zetten.

Dat kan met mijn Branding Starterpack voor Auteurs.

Ben je er klaar voor om je personal brand te kickstarten?

Jij droomt over het schrijven en uitgeven van je eigen boek. Misschien heb je al wat ideeën uitgewerkt, sta je op het punt om je manuscript met anderen te delen of ben je op zoek naar een gezellige schrijversgroep. Daarom zit je op social media, maar wat je daar moet plaatsen, is een raadsel. Klinkt de volgende gedachtegang bekend: Wie ben ik? Wat kan ik anderen bieden? Wat heb ik dat andere mensen interessant vinden? Dan zit je hier perfect.

Jij hebt je volgers van álles te bieden want je bent een hartstikke interessant mens! 

Dit was precies mijn gedachtegang een paar jaar geleden. Ik twijfelde over elke zet. Ik wilde wel bouwen aan mijn personal brand maar wist niet waar ik moest beginnen. Nu weet ik precies wat belangrijk is voor een eigen merk en ondersteunen ik je met alle plezier om jouw personal brand te ontwikkelen!

Een krachtige introductie van wie jij bent is het halve werk om je toekomstige lezers hooked te krijgen. Daarom bestaat deze starterpack uit drie onderdelen die ervoor zorgen dat jij als schrijver opvalt op social media:

▪️  Een auteursportret, een gezicht wordt sneller onthouden (in totaal vijf foto’s)
▪️  Een auteursbio, een samenvatting van jouw missie en schrijfavontuur
▪️  Instagram Story Highlights, vijf covers die dit socialmediakanaal één look and feel geven.

Dit kan jij daarna allemaal inzetten voor een sterk eigen merk online.

De mogelijkheden

Pakket 1

Een auteursportret

Een auteursbio

Instagram Story Highlights

Jouw investering:

€79

Pakket 2

Een auteursportret

Een over mij-tekst

Instagram Story Highlights

Jouw investering:

€99

Hoi, ik ben Femke Meijboom!

Ik ben Femke, een tweeëntwintigjarige auteur die van elk stukje tekst een klein kunstwerk maakt. Tien jaar geleden schreef ik mijn eerste verhaal en reeds gaf ik mijn eerste boek Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen uit. Een boek dat ik schreef om de verhalen en het leven van mijn sterke oma vast te leggen.

Deze keer liet ik me niet tegenhouden door perfectionisme en dat is precies wat ik wil overbrengen. De échte kant van schrijven en boeken uitbrengen. Op mijn computer staat een digitale boekenplank met zeven eigen boeken, waarvan mijn debuut mijn vijfde boek was. Geen van allen maakte voor deze ‘the cut’ omdat ik te perfectionistisch was. Maar perfect zijn bestaat niet, alleen ontwikkeling.

Daarom is het mijn missie als om andere schrijvers te laten zien dat hun creatieve ideeën er ook mogen zijn. Zodat niemand zich laat tegenhouden en het boek schrijft dat nog niet in hun boekenkast staat.

Maar ik ben ook adviseur

Ik ben door de jaren heen een aantal keer de mist in gegaan. Ik vertrouwde niet op mijn eigen kunnen en liet de meningen van anderen mijn doen en laten beïnvloeden. Nu niet meer. Ik help je jouw platform op te bouwen door mijn ervaringen in te zetten. 

Heb je vragen over boeken uitgeven, redactie of schrijfcoaching? Dan weet ik wel een paar toffe auteurs. Wil je gewoon even iets kwijt? Dan staat mijn inbox of DM altijd voor je open. 

Vind mij op allerlei social media

Of vul het contactformulier hieronder in

%d bloggers liken dit: