Aankondiging: Ik lanceer een fantasy worldbuilding schrijftraining

ik lanceer een schrijftraining fantasy worldbuilding

Ik roep al jaren dat ik graag een schrijftraining wil lanceren. Het is een doel dat al vaker is voorgekomen in mijn brieven aan het nieuwe jaar: het doel om een product te lanceren. Vandaag kan ik je eindelijk vertellen dat dit ook écht gaat gebeuren. In april lanceer ik mijn fantasy worldbuilding schrijftraining!

Waar gaat de fantasy worldbuilding schrijftraining over?

In deze 101-cursus leer je door middel van zes modules en drie andere video’s dé basis van worldbuilding. Na het volgen ben jij er klaar voor om de werelden van al je boeken tot leven te wekken en je lezers te betoveren met de levensechte details. De twijfels die je eerst had, staan je niet meer in de weg en je kunt eindelijk je dromen najagen. Op naar jouw eerste fantasie/science-fiction boek!

Waarom een worldbuilding training?

Mijn favoriete genre om te lezen en te schrijven is het fantasy genre voor YA. Ik geniet van het creëren van nieuwe werelden. Nu heb ik eindelijk een systeem gevonden waarmee het me achter elkaar lukt om een goede basis te creëren en de rest tijdens het schrijven te laten ontwikkelen. En omdat ik een groot voorstaander ben van ‘beroepsgeheimen’ delen, heb ik al mijn kennis in deze worldbuilding 101-training gegoten. Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn over mijn werk, mijn tips en tricks, mijn obstakels, mijn successen. Daarom deel ik op mijn blog ook actief mijn schrijftips en ervaringen, zodat ik jou kan helpen met jouw boeken. 

Herken jij jezelf in deze fantasy schrijver?

  • Ik wil eindelijk dat ene idee uitwerken maar ik weet niet waar ik moet beginnen…
  • De wereld zie ik helemaal voor me, maar ik krijg het niet op papier
  • Ik blokkeer tijdens het uitwerken van de wereld omdat ik niet weet wat onder worldbuilding valt
  • Ik twijfel of het wel echt mogelijk is om een fantasiewereld te bedenken?
  • Misschien denk ik dat het me nooit gaat lukken om mijn droomboek te schrijven

Dan is deze fantasy worldbuilding training wat voor jou.

De speciale pre-order actie

Binnenkort verschijnt de pre-order actie van de schrijftraining en dat is er niet zomaar eentje. Een actie van slechts 24 uur, maar een die je gaat dubbel zoveel helpen om je dromen waar te maken. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan raad ik je aan om je in te schrijven voor de wachtlijst. Via deze wachtlijst krijg je als eerste de lanceringsdatum (begin april) in je inbox én ook de pre-orderactie nog voordat deze online gedeeld wordt. 


Schrijf je in voor updates over schrijftraining ‘Worldbuilding 101’

Als je je aanmeldt voor de wachtlijst van de schrijftraining ‘Worldbuilding 101’, ben je als eerste op de hoogte van de lanceringsdag en de speciale pre-orderactie


*Inschrijven is geheel vrijblijvend. Je ontvangt hiermee persoonlijke mails waarmee je als eerst op de hoogte wordt gehouden rondom updates van de schrijftraining.

Hopelijk spreek ik je snel tijdens de training!

Liefs,
Femke

Volg Femke op Instagram

Boek een coachingsessie en realiseer jouw schrijfdroom

Bestel mijn boeken ‘Jo’ en ‘Slashwerk’ 

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: