8 inspirerende Instagram accounts voor het nieuwe schooljaar!

8 inspirerende Instagram accounts voor het nieuwe schooljaar!

Omdat school op het punt staat om weer te beginnen, kunnen we allemaal wel wat extra motivatie en inspiratie gebruiken. Ja, ik ook, want overmorgen begint mijn introductie week van het hbo. Holy moly… Die motivatie kan ik wel gebruiken! We laten ons allemaal wel eens afleiden door de populaire app en dan kan je het maar beter doen met accounts waar je van kan leren en geïnspireerd door raakt.

Omdatikdatwil & florainthegarden

Sanne’s account kwam ik tegen nadat ik voor het eerst was wezen pottenbakken bij Fleur. Sanne is fotografiestudente en plaatst zoveel analoge foto’s. Ze geeft een andere kijk op natuur en analoog fotograferen. Anne-Fleur is een pottenbakster die me ook heel erg inspireert als het gaat over vrouw zijn en ongesteldheid-shizzle. Ik hou daar absoluut niet van maar door haar foto’s te zien en de captions te lezen, leer ik er anders naar te kijken. En haar potjes zijn ook zo gaaf! All hail the female body! All shapes & sizes!

 

Minddaisies & StudioSylvana

Deze dames zijn zo ongelofelijk lief en creatief, en hebben ook nog eens een YouTube-kanaal waar ze video’s maken over schilderen en tekenen. Leora schildert vooral en maakt ook video’s over thriftshoppen en boeken. Sylvana werkt met de nieuwe Apple Pencil op haar iPad en legt in studiovlogs vast hoe ze haar webwinkel opent en hoeveel werk hierin gaat. Van Leora’s feed op Instagram krijg je het echt lekker warm met alle zachte tinten en herfstkleuren. Het leukste aan Sylvana’s Instagram vind ik dat blauw altijd terugkomt. Conclusie, deze meiden zijn supertof om te volgen en door geïnspireerd te raken!

View this post on Instagram

There’s a new video up on my channel; a Draw With Me! 😍 One of my favorite things to film. 👏🏻 But it’s not just any #DrawWithMe, because I’m drawing on my new iPad Pro in this one! I’m loving drawing in ProCreate, more than I initially thought. So, curious about how I made this little lady? Head on over to the link in my bio to check it out! Oh and, should I make this a print for in my webshop? 👀 Let me know! • • • #speedpainting #speeddrawing#makersgonnamake #publisher#weeklyresources #handsandhustle #tnchustler #creativeentrepeneur #procreate #illustration #illustrator #illustratorsofinstagram #sketchbook #drawing #drawings #drawingoftheday #drawsomething #artjournal #creativeprocess #ipadpro #sketch #digitalillustration #artistsoninstagram #instaart #instaartist #wip #illustrationoftheday #newvideo #procreatedrawing

A post shared by Silvana | Illustrator (@studiosilvana) on

 

Irisnoza & ikbenirisniet

De Irisjes! De eerste Iris heeft mijn auteursfoto geschoten en ook veel andere foto’s hier op mijn website. Haar Instagram-pagina is een soort van haar online portfolio waar ze nu ook persoonlijke kiekjes op deelt. Elke keer weer heeft Iris interessante mensen voor haar camera staan, en zo vind je ook nog eens snel andere leuke accounts. En het was gisteren haar verjaardag! Ook hier, nog een keertje gefeliciteerd hihi. Ikbenirisniet volgde ik al een tijdje op Twitter, maar ik had nooit echt gedacht van ‘oh, laat ik haar eens opzoeken op Instagram’. Nou, nu dus wel en ik ben er hartstikke blij mee. Iris heeft sinds een tijdje een nieuwe hobby: borduren. En wat maakt ze leuke patroontjes. Haar patroontjes lijken zo verschrikkelijk zacht, het was nog lastig om te kiezen welke ik hier wilde delen als favoriet! Verder houdt Iris ook van hondjes en groen eten en leven, dus dat is wel een follow waard.

View this post on Instagram

Ken je dat gevoel nog? Dat je kan kijken door de ogen van een kind. Dat je die bewondering weer zo groot ervaart. De afgelopen twee dagen was dat gevoel er voor mij weer. De tentoonstelling van Studio Drift @stedelijkmuseum en onder andere de tentoonstelling van Wayne Thiebaud en dit spiegelkunstwerk in @museumvoorlinden brachten mij dat gevoel. Ik heb als een malle foto’s gemaakt, maar ook echt genoten en gekeken. Gewoon gekeken. Want als je goed kijkt, that’s where the magic happens. En dan zit je daar op de grond op deze manier om je heen te kijken. ✨ • • Foto door @allesvandaan.nl, bewerking door mijzelf. #dutchgirlsinmuseums #kunstkijken #museumvoorlinden #lekkercasual #verwondering #iseeart #iseebeauty #ihavethisthingwithmuseumpics #spiegelkunst #artworkoftheday #museumbabes #kunstliefde #meisjemetdeparel

A post shared by Iris Zaagman ° Fotograaf (@irisnoza) on

 

 

Clairecodi & cathelijneantonia

Soms komt een foto je bekend voor maar kan je niet gelijk plaatsen waar je die gezien hebt. Dat had ik met Claire. Zij heeft namelijk ook haar foto laten schieten bij Iris! Claire blogt erop los en gaat graag naar de (kinder)boerderij en dat is superschattig om te zien. Ik kan natuurlijk niet overslaan dat er af en toe lekker eten voorbijkomt en hier en daar een heerlijk uitziende ijskoffie. Claire is lekker persoonlijk op haar Insta en daar hou ik van. Cathelijne volg ik al zo ongelofelijk lang. Zij gebruikt Instagram als haar dagboek en plaatst bijna dagelijks inspirerende teksten van hoe zij het leven ziet of hoe je ergens bovenop komt. Elke keer als ik haar teksten lees, krijg ik zin om weer te schrijven.

https://www.instagram.com/p/BlqNHYtlUeI/?taken-by=clairecodi

 

 

Deze dames zijn allemaal een follow waard. Wat zijn jouw favoriete Instagram accounts?

Liefs,
Femke

Volg:
0
Deel:

9 Reacties

 1. 25 augustus 2018 / 10:02

  Ik volg al deze accounts niet, ik ga ze meteen bekijken haha 🙂

  • Femke
   Auteur
   25 augustus 2018 / 10:25

   Er zitten echt pareltjes tussen 😊

 2. 25 augustus 2018 / 10:39

  Aaawh wat ontzettend lief dit, dank je wel 💛 Ik ga ook zeker even bij de accounts kijken die ik nog niet ken. De meeste ken ik al wel!

 3. 25 augustus 2018 / 22:39

  Ik volgde bijna al deze meiden al, en heb de anderen in het lijstje nu ook ‘toegevoegd’. Ik ben het helemaal eens met dit lijstje – ze maken Instagram NOG leuker om te openen! (En ik ben stiekem echt al een beetje verslaafd aan scrollen en geïnspireerd raken, hihi). Liefs!

  • Femke
   Auteur
   26 augustus 2018 / 10:07

   Ze zijn zo leuk! Van alles wat om geïnspireerd door te raken 🙂 Haha, ik denk ik ook want ik kan uren op Pinterest doorbrengen 😉

 4. 28 augustus 2018 / 19:36

  Ja deze dames vind ik dus ook zo leuk! Leuke post Femke 🙂

 5. 30 augustus 2018 / 12:19

  Wat leuk zeg, dat instagramaccounts je echt kunnen inspireren! Ik heb dat nog niet echt. Sommigen uit jouw lijstje kende ik wel al, dus ga zeker de rest even bekijken. Misschien dat ik dan ook wel eindelijk instagram-favorites krijg! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: