Wat zit er in mijn 50L backpack voor Australië?

Wat zit er in mijn 50L backpack voor Australië?

Ik kijk hier al zo lang naar uit: mijn grote backpack voor Australië inpakken! Dat doe ik natuurlijk samen met jou. Van reisschema’s en inpaklijsten tot al mijn kleding en overige items die ik inpak. Hoeveel kilo denk je dat mijn tas is?

Ik ben een grote fan van inpak video’s. Zo heb ik er al een hele hoop van de YouTuber Christianne oftewel Backpacking Banana’s gekeken. Op deze manier heb ik vooral ook mijn research gedaan voor wat ik mee moet nemen op mijn reis. Aan de hand daarvan, en mijn persoonlijke bagagewensen, pak ik mijn Forclaz Quechua 50 liter backpack in. Een vergelijkbaar exemplaar is op Decathlon te vinden, maar ook op Bol.com (affiliate). Deze tas leen ik van mijn nichtje Jolijn.

In mijn 50 liter backpack voor Australië zit:

Voor mijn reis naar Australië heb ik een paklijst gemaakt voor zowel alles per categorie (kleding, elektronica enzovoorts) maar ook per tas. Een tijdje terug heb ik mijn paklijst voor 30 dagen Australië gedeeld en daarop kun je alles terugvinden voor jouw reis. Maar tijdens de video pak ik het letterlijk in en til ik de tas voor het eerst op!

Mocht je denken, ‘Fem, je mist [x] nog!’ Laat het me dan vooral weten! Er komt nog een handbagage en heuptas inpakvideo, dus stay tuned. En ja, ik mis stiekem toch nog iets in deze video: SOKKEN. Ik pak een handvol zwarte sokken in, want ik heb zwarte sport Skechers gekocht voor deze reis! Dus die komen er nog bij.

Bekijk hieronder wat er nog meer in mijn tas zit:

Voor meer video’s over ondernemen, mijn persoonlijke ontwikkeling en reizen, abonneer je dan op mijn kanaal

In deze blog staat een affiliate link. Als jij iets via mijn link bestelt, kost dat jou niets extra’s en steun je mij ook! Lees hier meer over affiliate marketing.

Volg:
0
Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: