De 3 studio vlogs die mij het meest inspireren!

Studio vlogs, je kent ze misschien wel. YouTube filmpjes over het leven als creatieveling in hun eigen studio, waarin ze laten zien hoe ze te werk gaan, eigenlijk een flinke dosis behind te scenes. Ze zijn ontzettend inspirerend en motiverend voor als je in een slump zit. Daarom zet ik voor de blogpost van vandaag mijn favorieten op een rijtje.

Hoe kan deze niet bovenaan mijn lijstje staan? Sha’an haar video’s, beter bekend als furylittlepeach, waren de allereerste studio vlogs die ik bekeek. Het deed me zo goed om te zien hoe ze haar droom bereikte door een eigen boek te illusteren. Zij en haar vriendje zijn twee super grappige mensen. Haar enthousiasme is lekker aanstekend en aan het eind van iedere studio vlog beantwoord ze heel wat vragen over creatief zijn. En er komen heel veel hondjes voorbij! 😉

Leigh’s kanaal ken ik nog niet zo lang, maar het is peachy, soft en er zit er ook een hondje in! Haar intro alleen al is super leuk. In deze weekvlog is het leuk om te doen hoe ze haar eigen marktkraampje maakt voor een kerstmarkt. Toen ik haar kanaal tegenkwam ging ik alle vlogs vanaf het begin kijken. Het was zo gaaf om te zien hoe ze naar de markt toe werkte. Zo’n kijkje in het proces van blijft inspirerend.

Sara Faber is awesome. Ik dacht eerst dat ze Nederlands was, maar nope nope, ze is Duits! Een studio vlog die wat meer bij ons kikkerlandje in de buurt komt. Dit is trouwens haar allereerste! Haar vlogs zijn slow en rustgevend, het is fijn om ‘m op de achtergrond af te spelen terwijl je zelf creatief bezig bent. Sara’s illustraties zijn bright, en het is gaaf om te zien hoe deze groeien van een waterverf plaatje naar super cute. En als je het nu nog niet kan raden, ja, Sara heeft ook een hondje!

Ik ben vooral benieuwd naar jouw favoriete volgers, laat ze achter in een leuke reactie 🙂

Liefs,
Femke

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg:
0
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: